Tillbaka från julklappshandeln

Det är exakt vad jag har gjort idag. Tyckte att jag för en gångs skull vara ute i god tid. Annars brukar jag alltid vara ute i sista minuten och roffa åt mig något som jag tror att de behöver. Dock har jag ett antal paket kvar, men jag har ju fortfarande god tid på mig, så jag behöver inte stressa. Och så sparar jag älsklingens paket till sist, så att jag kan kika och fundera ett tag till. Han är alltid så svår. Lika dant med syster yster. Hon är helt hopplös.
Här kommer en liten lista på vilka som ska få paket av mig i år:
  • Mamma <3
  • Pappa & Eli <3
  • Tom
  • Anette
  • Stefan
  • Linus
  • Morten & Andreas
  • Jessica
  • Emil
  • Helen & Bengt
  • Ella & Daniel
  • Mormor & morfar
  • Farmor & Kalle
  • Lasse
  • Älsklingen <3<3
  • Sathalie
  • Isabell
  • Alva & Axel
Nej, jag kommer inte alls bli fattig :P Haha
Ja, vad har jag annars gjort idag då?
Skolan självklart, och sedan var jag med när älsklingen helt spontant köpte en TV för 250 kr.
Den ni! Klart att man kan fynda i Karlskrona ;D
Fast nu är han helt slut, så han ligger i sängen och vilar medans Kultiration spelas för full rulle. Fast jag bryr mig inte om det, så jag sitter vid datorn och lyssnar på Rascal Flatts - Life is a highway. Ni vet, låten i Bilar. "Life is a highway, I will ride it all night long..." Ni fattar.
Nej, dags att göra lite nytta och fortsätta på Ku Klux Klan arbetet?
Ha de!

Idag är jag glad

Är inte ni det också?
Jag menar, det är torsdag. EN DAG KVAR TILLS FREDAG OCH IDOL OCH SEAN BANAN!! Alltså denna veckan har gått jättefort. Fortare än när man ligger hemma och är sjuk. Fast ja... då får man sova längre, vilket jag starkt behöver.


Men idag är jag skitsnygg!
Har på mig min nya tröja från Carlings som jag köpte igår. Lite rocking, men ändå skitsnygg och färgglad. Den ni!
(Fan vad självförtroendet har ökat det senaste dygnet)

Iallafall så sitter jag och har samhällslektion. BLÖ! Vill bara försvinna, men hade tänkt att jag skulle dra klockan 9. Ett bra tal. Tror jag.

Nej, fortsätta arbeta kanske?
Ha de!

WIIIIIIIIIIIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!! (kåtslag? Klart ;D)

Går inte att beskriva glädjen just nu!! Är så himla lycklig för att jag äntligen fått tag i biljetter till New Moon! Har försökt boka biljetter i en hel vecka nu, men föreställningarna har alltid varit fulla. Så nyss när jag kollade på Hannas blogg och fick se en massa heta bilder på Edward och Jacob. Och så helt plötsligt fick jag ett kåtslag och bestämde mig för att kolla om det fanns biljetter.
Fan vilken tur jag har idag! Känner verkligen att det är min dag idag!
Fy fan vad jag är bra!
Ni med då, eftersom ni läser min blogg!
Ha de!

091124 - EN MÅNAD TILL JUL!!

Helt underbart ju! Bara (!) en månad kvar till jul nu! Längtar som fan ska ni veta. Dock brukar jag inte gilla att jag åker fram och tillbaka till olika ställen för att hämta upp julklappar och sedan lägga till det där fejkade leendet och vara överdrivet tacksam för det man fått, fast man egentligen inte vill ha det och inte har en aning om när i helvete man ska använda skiten.

Personligen tycker jag att det har för mycket med själva julklapparna att göra. Jag menar. Ska man inte vara tacksam för det man har istället och glädjas åt att alla mår bra och äta god mat och dricka glögg tillsammans. Så är det nästan hemma hos oss. Iallafall hos mormor och morfar. Hela tjocka släkten samlad och äter samtidigt som Kalle Anka (OCH ARNE WEISE FÖR FAN!!)

Där hemma blir det mer juklappar.
Kanske är så emot julklappar för att jag egentligen inte tycker om att få dem. (Man får ju aldrig det man önskar sig ändå). Nej, jag är nog mer Ge-personen. Dock inga dyra julklappar, utan mer detärtankensomräknas-julklapparna.

Så snart är det dags. Allt stress och sedan julpynta hela jävla lägenheten!
(HEHE, flyttar om en vecka!!)

En glad Pussy! :D

Idag var det bara en kort dag i skolan. Slutade vid 10 över 12. Och det kan jag verkligen behöva nu när jag ligger efter så mycket i skolan. I tisdags förra veckan hade vi omprov i Samhäll. Var jag där? Nej. I fredags hade vi prov i religionen på Islam. Var jag där? Nej. Och vad ska vara klart denna veckan då? Jo, det ska jag tala om för er:
  • Onsdag: Prov om Judendomen för de som var sjuka på det riktiga provtillfället (jag var...)
  • Fredag: Prov i mänskliga rättigheter (50 sidor! JAG DÖÖR)
  • Fredag: Inlämning av fördjupningsarbetet i Religion. D.V.S Ku Klux Klan
Så ja, jag har lite att stå i här. Inte undra på att man har huvudvärk och är trött hela tiden när man aldrig kan få vila ut ordentligt. I helgen har det absolut inte gått, eftersom vi varit tvungna till att vara vakna med telefonen nära till hands ifall det skulle hända något illa med Calle och Pierre.
Ja just det. Har ju berättat att jag mått illa på morgonen och att jag är ofantligt trött hela tiden. Fick en sådan paranoia att jag var gravid, så idag tog jag tummen ur röven och fixade ett graviditetstest. (Tack fisen för att jag fick låna pengar av dig!)
Gissa vad det blev?
NEGATIVT!
MOHAHAHAHAHAHAHA
Där kan ni ha era knäppisar som trodde att jag verkligen var gravid.
Nej, man kanske ska ta och äta för att bli av med illamåendet.
So long, suckers!! :D

Saabreklamslåtfan sitter i huvudet på mig nu.. -.-

Blir helt galen på låtfan nu. Den där killen som ritar på pappret och drar upp en massa saker ur det. Ja precis! Den låten sitter i huvudet på mig nu och dundrar för full rulle. Och det kan jag tala om för er att det börjar bli ganska jobbigt nu.
Hjälp mig med att komma på en annan låt som kan sitta fast i huvudet istället. Vad som helst är bättre än den jag har nu!

Ronan Keating och Farmville, kombinerat med cola och salta tårar

Ja, det är exakt vad som händer här i detta lilla rum just nu. Är en sådan person som verkligen kan relatera till en massa låtar (kanske på grund av min konstigt jobbiga uppväxt), och just nu lipar jag till Ronan Keating´s - When you say nothing at all. Kan ju iallafall trösta mig med att alla har sådan perioder i livet. Och nu är det min tur.
Vad jag tror att jag försöker säga är att jag saknar folk. Tror jag. Det finns iallafall en person som jag saknar extra mycket, och det är du Simon <3. Men jag vet att du har det bra där du är. Tillsammans med ännu en vän, Hampus. Man får hoppas att det inte kommer fler folk som man känner som dör nu. Håller tummarna för att Pierre och Calle klarar sig. Älsklingen hade köpt 2 fina kort som jag skrev på och hälsade från alla som bryr sig i vår umgängeskrets, så jag hoppas att de får upp hoppet och kan fortsätta kämpa nu! Älsklingen är på sjukhuset nu för att överlämna korten och lite choklad och även för att se hur de har det.
Bloggar senare för att tala om hur läget är hos dem.
Gå inte och dö nu bara!
Ha de!

Fight for your survival!

Läget är ganska kritiskt men inte så livshotande som jag först befarade.
Dock tycker jag otroligt synd om er, Calle och Pierre. Ni förtjänar inte detta.
Imorgon blir det så iallafall att älsklingen ska hälsa på dem. Och då har jag en extremt bra anledning till att inte kunna jobba ifall de ringer mig i morgon bitti.
Förlåt tanter och gubbar, men jag kan inte jobba med en tom hjärna och ett halvt hjärta.

Rest in peace

Fan att det alltid ska hända något sådant i lilla lilla Rödeby. Kan inte beskriva med ord vad jag känner. En barndomskompis är död och 2 av mina vänner/älsklingens vänner ligger på sjukan. En av dem ligger i koma.
Vi får se hur det går.
Kämpa!

over and out

Nu var filmen slut :( Fan, varför kan de inte göra sådana underbara filmer som aldrig tar slut. Som man tittar på hela livet? Det tycker jag att det borde finnas. Ett måste sedan är ju att ha alla filmer och alla böcker. (saknar bara den fjärde boken, sedan har jag det ur världen)

Blir så nedstämd men ändå lycklig när jag ser filmen. Vet ine riktigt varför. Kanske för att Edward Cullen inte är mänsklig. Fan. Men jag tror ändå innerst inne att Bella blir vampyr. Innan det är för sent. Och ni som redan läst alla böcker behöver INTE säga vad som händer i den sista bokan, tack!
Nej nu ska jag röka.
Ha de!

I´m back!

Ja, nu har jag fått pausa i 54 minuter, som är ett måste när man tittar på gratis film på internet. Ni hittar sidan här!

För att passa på kan jag väl skriva lite om hur det gick på körskolan idag. Vi har väl skilda meningar, jag och läraren asså. Hon tyckte att det gick bra, medans jag tyckte att det gick skit eftersom jag råkade köra in på cykelbanan för att jag blev nervös när jag fick ett möte med en lastbil. Sedan fick läraren tvärnita för mig eftersom jag hade ögonen på ett annat håll när jag skulle stanna för 2 bilar som skulle förbi en smal sak på vägen. Såg inte att det var en massa stenar framför mig som jag höll på att köra in i.
Det var det mest pinsamma jag gjort i hela mitt liv. Funderar på att hoppa av. Känner mig så himla värdelös.
Ge mig några uppmuntrande ord tack!
Ha de!

Twilight näst på schemat

Nu försvinner jag ett tag och försöker att få en lika underbar ögonorgasm som förra gången jag såg filmen.
Ha de

Morning

Illamåendet har inte lagt sig än. Fan. Vad är det med mig egentligen? Har varit illamående i 2 dagar nu. (endast morgonen). Hoppas bara det inte är det där superstora steget som innefattar en stork som har drabbat mig. Då blir jag ledsen. Tror jag. Fast jag hinner nog inte det innan mamma slår ihjäl mig.
That´s life?

Just nu sitter jag och lyssnar på MTV där de spelar Beyonce´s nya låt "Sweet dreams". För det första fattar jag inte låten, och sedan hur hon dansar. Jag menar, ska det typ inte vara en myslåt? På texten så verkar det som det. Men så står hon och försöker dansa sådär konstigt som bara hon kan. Nej, det går inte hem hos mig. Tyvärr. Dock har jag aldrig gillat henne. Inte ens när hon var med i det där popbandet som jag inte ens kan namnet på.

Om en liten stund ska jag åka buss in till stan för att köra på körskolan. Sedan ska jag HEM HEM HEM och titta på Twilight. Är besatt. Igen...

Nej, måste fixa mig.

God morgon igen :)

Ha de!

TÄVLING

Japp, nu var det dags igen. Kan inte slita mig ifrån gratissaker. Skämt och sidor. Ja, iallafall så kan man vinna en iphone med valfritt tillbehör. Tävlingen sker på fokis blogg och tillbehöret som jag valt kommer från mrgizmo.se och det tillbehöret jag valde var ett snyggt skal med leopardmönster på. Så mig! Ni hittar det här.
Ha de bäst!

Bilder från i fredags.

Ja, här kommer ett urval av de bilder jag tog i fredags. Klaga inte på skärpan. Man kan inte hantera en mobilkamera när man är full.
Det borde jag utveckla mer.
Shoo!
Top med paljetter - Carlings
Leggins - Gina Tricot
Jag och Sathalie är inte speciellt seriösa på fotot...
Joffa, jag och Sathalie
Jag och älskling <3
Ohja, ni ska festa med mig. För jag är kul!

:(

Nu har jag blivit sjuk. På riktigt. Är stenförkyld så att näsan rinner som ett vattenfall.
Stackars mig!
Lägger upp bilder från i fredags lite senare.
För nu ska jag snyta mig.
Ha de!

Utgång ikväll!

Är taggad till tusen! Har inte festat ordentligt sedan den 11 September, och det var länge sedan nu!
Kommer vara så jävla snygg! "Watch out girls, because here comes the hottest chick from K-na"!
Ehe.
Nej, nu måste jag fixa till mig!
Ha de!

I´m back again

4e gången. Nu fan!!
Kom hem för en stund sedan...
Hann med en runda till körskolan efter lektionerna var slut. Hade tänkt att plugga lite teori och göra lite tester, så att jag blev klar med det momentet. Men ICKE! Klarade inte ett enda sådant. Galen blev jag !! Så nu har jag tagit hem teoriböckerna för att plugga satan, och sedan återkomma dit imorgon för att försöka klara dem. (Fast det vet ju både du och jag att jag inte kommer plugga, men önsketänkande kanske hjälper?) Och när jag och älsklingen var på väg ut därifrån träffade jag den person som jag hatar mest i hela världen. Så nu är min dag förstörd. Fan att man alltid ska bli på dåligt humör när man träffar eller ser en person som man hatar. Kunde förstås inte göra något med henne eftersom hon inte utgjorde ett hot för mig. Då iallafall. Hon har ju mobbat mig i mellanstadiet, och självklart kom vi i samma klass i högstadiet och då fick jag höra hennes klagoord på mig i 3 jävliga år. Trots det var högstadiet den bästa tiden. Förrutom alla som var extrtemt emot mig och hotade mig för att jag var uppkäftig (ja, jag har mig själv att skylla när det gäller det). Fast allt detta har gjort mig 1000 gånger starkare än vad de är. TACK!
För att återgå till ämnet som jag så snyggt lämnade så skulle slutfrasen vara; ser jag henne i helgen när jag ska ut så ska hon passa sin rygg. För jag är villig att smälla henne om det skulle vara så.
Hoppas inte bara! (a)
Ja, efter körskolan var jag inne på H&M för att kolla in en sak. Och då hittade jag en skitsnygg BH med tillhörande trosa som jag provade och sedan köpte. Kan iallafall säga att älsklingen blev glad när han såg dem. Haha
(Setet är från H&M och kostar 149 respektive 49.50)

FUCK!!!

Bloggar ordentligt senare.
Datorn bara fuckar upp sig!!!

Sovmorgon

Ja, idag tog jag en välförtjänt sovmorgon, trots att jag var tvungen till att stiga upp 07.15 för att väcka brodern min.
Hatar verkligen de veckor då både mamma och min styvfar börjar jobba tidigt. För då kan jag inte sova länge. Men nu är jag vaken och helt klar för skolan.
Börjar med Sjukvård. Hoppas att jag får reda på vad jag fick för poäng på omprovet. Det kändes iallfall som att jag fick godkänt, för jag svarade på alla frågor.

Sitter här just nu och lyssnar på Gwen Stefani - Rich girl. Den är ju nästan hämtad från Filmen "Spelman på taket". Pappan; Tevye sjunger lika dant fast "man" istället för "girl". Visar länken här nedan.
Värd att se faktiskt. Filmen asså.

Fiddler on the roof- If I were a rich man
Ha de!

Hemma igen

Ja, nu har jag kommit hem efter att ha tillbringat 9 timmar i skolan. 9 TIMMAR!!!
Vi tittade som sagt på film och det var "Spelman på taket". Någon som har sett den? Tyckte faktiskt att den var okej. Det som gjorde att den inte var bra, eller super var att jag inte såg slutet och för att jag satt obekvämt. Den ni.
Dock hade jag och Nelliefis bunkrat upp med 1,5 liter Coca Cola var, dumleklubbor och kolasnören. Och sedan fick vi en massa kakor, popcorn, Kexchoklad och gifflar av vår lärare. Duktig som jag var så tackade jag för det sen när jag gick. Men inte visste jag att gymnasielärare kan vara så snälla och bjuda en hel klass på sådant gott.
Så nu har jag ca en halv liter cola kvar som jag hade tänkt lämna till älsklingen ikväll, för han behöver nog det.
Nej, usch, nu har jag inte tid till att sitta här och uggla.
Ha de!
(Obsession!)

Dagens konstaterande

Okej, min cam på laptopen är kass.
Jag menar. KOLLA

TRÖJAN ÄR EGENTLIGEN KNALLBLÅ
GAAAH

Morning sunshine

Vaknade vid kvart över 7 imorse, och nu sitter jag här och samtidigt så lyssnar jag/tittar på Vakna! med the voice. Fan vad trött jag är på Josefin Craaford. Hon är bara för mycket. Någon som inte tycker som jag och gärna vill argumentera emot? Go ahead! Älskar diskussioner. Kanske mest för att jag knäcker dem...

Jaha. Vad händer idag då?
Jo det ska jag tala om för er.
Jag ska gå till skolan och vara en massa duktig idag. Samt ha omprov. Och jag som hade tänkt att jag skulle plugga nu denna tiden innan jag skulle göra mig iordning. Men så blev det inte. Och så blir det aldrig.
Efter skolan blir det film...i skolan. Klassen ska kolla på "Spelman på Taket". Typ som en extra lång Religion- och svensklektion. Men det ska bli kul.

Nyss ringde min bror och berättade att han skulle komma hem.. ingen aning om vad som har hänt och han ville inte berätta heller.
Kan kanske vara den där hjälpläraren som tidigare hotat han med att han ska dränka min bror.
Handlar det om honom så drar jag till Rödebyskolan direkt och bankar han sönder och samman, för min bror ska fan inte bli hotad av EN LÄRARE!!!
Så himla lågt att göra så.

Nej, nu blir det frukost.
Ha de!


Dagens

Just det.
Dagens outfit skall också med.
Hade ett sådant problem med att få en bra bild, men denna får duga.
li
Skjorta- BikBok
Skärp- Glitter
Linne- Gina Tricot
Tjocka strumpbyxor (gråa)- Lindex
Benvärmare- Öh...mammas?
Stövlar- Skopunkten

Trötter

Hej.
Vill sova.
Illa.
Fast jag kan inte.
Då somnar jag inte inatt.
Fast det gör ju inget.
FÖR JAG HAR SOVMORGON IMORGON!!
Nej förresten.
Kan inte
Omprov imorgon.
Fuck.
Nej, nu blir det sockerchock.
Ha de!

It´s a disaster

Ja, där fick ni en liten ledtråd på vad jag har tittat på.
Just det; Disaster movie.
Och det är vad det är, förstår ni. Kassaste filmen någonsin.
Fast..ja.. den bästa scenen är ju helt klart när Hannah Montana/Miley Cirus dör. Hatar henne så mycket så att jag bara nääästan önskar henne det. Men bara nästan. Hon är ju bara en bortskämd fjortis som man tycker synd om, för att hon inte får växa upp som en normal tonåring. Nej detta kan jag skriva om hela kvällen om jag vill, men det har jag inte tid med.
Ja, sedan blev jag ju lite glad att Tad Hilgenbrink medverkade. Orsaken för det kan vi ta en annan dag om ni så önskar.
Nu ska jag dricka cola så att jag får sockerchock och glömmer bort att jag har den hemskaste mensvärken någonsin.
Ha de!

TÄVLING

Just det, kom på att jag medverkar i fokis tävling där man kan vinna snygga smycken från Mihi.se.
Ni borde ta er en titt.
Om jag vinner tävlingen har jag valt ett jättefint pärlhalsband som jag hade tänkt ge mamma i julklapp, då jag har förstört hennes andra. Mammor förtjänar det allra bästa.
Ha de

091109

God eftermiddag på er alla.
Sitter här vid laptopen med en kaffe i handen för att värma mig lite, för jag fryser som en kamel på sydpolen just nu. Har gjort det hela natten, och inte blev det bättre för att älsklingen hade fläkten igång. ILLA.
Mensvärk som fan också. Försökte förklara för älsklingen igår hur ont det verkligen gör, och jag kom fram till följande; (Inte direkt trevligt) Det känns som om man kan typ "bajsa" ut hela livmodern, fast från slidan då asså. För en sådan tryckande känsla hade jag.

Så nu tycker jag att ni ska vara snälla och skriva en fin rad till mig så att jag mår bättre.
Ha de!

Morrn´

Godmorgon på er alla läsare, hoppas ni har sovit gott inatt, för det har jag. Dock vaknade jag vid 7 någongång och var jättekissig. Och det är konstigt, för jag vaknar aldrig när jag är kissig. (Tro inte att jag kissar ner mig i sängen nu).
Sitter här vid datorn med skitigt hår och illaluktande kläder som jag svettats sönder inatt. Ska snart bege mig in till duschen för att göra mig lite fräschare.  Ska faktiskt till mormor och morfar och fira fars dag. Det bjuds på god mat, trots att mormor kommer klaga på att det inte smakar som det gjort innan, och att det är ugnens fel. Sedan kommer hela tjocka släkten med, och det ska bli kul att prata med kusin vitamin om hennes Chicagoresa, och förhoppningsvis om min Norgeresa. Och nästa år när det är fars dag, ja, då måste man fira min storebror också. Tihi.
Nu är älsklingen i kiosken för att köpa lite söndagsfrukost; FRALLOR! Lite lyxigt ska man väl ha på helgen, tycker ni inte?
Och imorgon ska jag vakna tidigt, för jag ska köra. Min andra lektion med körskolan, och jag hoppas att det kommer gå bra.
Nej, nu ska jag plugga.
Ha de!

Sjukling

Hejsan och god morgon på er. Eller ja, jag har iallfall varit uppe en stund, för att hyresvärden har varit här och ska byta våra bänkskivor. Så jag kan inte äta frukost :( Alla saker ligger nämligen på matbordet, och allt är i en enda röra. Äter sen när jag kommer hem till älsklingen. Ja, sen är jag inte hungrig heller. Vet inte varför, men jag har väl kommit in i en sådan period. Fast jag förstår inte varför. Jag menar, jag ÄLSKAR mat. Det är det bästa som finns! Men nu tycks jag inte tycka om någonting. Men ni behöver inte vara oroliga över att jag svälter mig själv. För det första så tycker jag att det är extremt löjligt, men jag tycker synd om de som har eller har haft Anorexi/Bulimi. Och för det andra så äter jag. Dock inte i lika stora portioner, men jag får ner det jag ska.
Nog pratat om det.
Just nu håller jag på att lägga in en massa filmklipp på FB. Bland annat när jag har varit i Norge och sedan från fester och så vidare. Titta in dem om ni har lust.
Idag har jag inte varit i skolan för att jag mådde skit i morse. Och så var en lektion inställd också, så jag fick mindre skuldlänslor, vilket är bra.

Nej, duschen snart kanske?
Ha de!

Förlåt

Förlåt för att jag inte har bloggat på 2 dagar, men det är så att jag har varit fullt upptagen med att åka tåg, och pussa på min älskling.
Tågresan var nog det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv! Jag åkte från 09.37 till 22.30. Men det är väl priset man får betala för att hälsa på sina små gullepluttar.
Dock fick jag reda på en underbar nyhet när jag satt på tåget från Göteborg till Karlskrona. Jag ska faktiskt bli FASTER!!!!!! Hur kul är inte det på en skala!? Längtar redan tills ungen är född. Och mamma ska äntligen bli farmor, på riktigt. Hon har ju nästan längtat ihjäl sig.
Nej, nog pratat om det. Över till något helt annat.
Tog faktiskt influensavaccinet igår, duktig som jag var. Och nu har jag fått de jobbiga biverkningarna som Illamående, ont i armen, frossa och feber. Men det är det värt. Hoppas jag.
Nu ska jag äta upp min frukost, sen ska jag titta på McLeods Döttrar (Favoritserien) och sova.
God natt!

The Happy Dance

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!!!
Ja, jag är så jävla glad just nu!
Hittade ett par ascoola och skitsnygga skor på Nelly.com som jag ville ha. Och så bara råkade älsklingen vara inne på msn, så jag berättade för honom att jag önskade mig dem i julklapp.
OCH NU SKA JAG FÅ DEM!!!!
Jag är käääär!

Kääärlek!

Röksugen så att jag skulle kunna slå ner en dvärg för ett bloss

Jag bara känner att jag blir mer och mer rastlös. Snart kommer väl en del ord och uttryck ur min mun som egentligen inte borde finnas där, men så blir det när man är jag. Dock har jag lite kaffe, men det hjälper inte så mycket.
Och varför går du inte ner och köper cigg på närmsta affär tänker du.
DET SKA JAG TALA OM FÖR ER ATT NORGE ÄR ETT KONSTIGT LAND DÄR DE INTE HAR AFFÄRER ELLER MATBUTIKER ÖPPNA PÅ SÖNDAGAR. DET ÄR SOM SVERIGE PÅ 50-TALET!!!! DOCK FINNS DET EN ENDA MACK HÄR I BIRI; EN 7 ELEVEN BUTIK, MEN JAG HAR INTE DEN BLEKASTE ANING VART DEN LIGGER, OCH DET ÄR SÄKERT JÄTTELÅNGT DIT!!! OCH SÅ REGNAR DET, OCH TEMPERATUREN ÄR PRECIS PÅ NOLLAN, SÅ OM DET BLIR MINUS, FRYSER ALLT OCH JAG BLIR SOM BAMBI PÅ HAL IS OM JAG SKA KÖRA. NEJ TACK
Nu ska jag dö
Ha de

RSS 2.0