Spymätt så att jag dör tre gånger om!

Usch. Min mage bara växer och växer. Dock inte för att jag är gravid. Helvete heller. Nej, jag bara äter och äter. Pappa försöker verkligen göda mig. Han är som den elaka häxan i Hans och Greta. Ja då! Så är det!

Idag har jag faktiskt varit duktig och rensat dammsugaren från en massa LEGObitar som pappa dammsugit upp. Det var nog det tråkigaste, äckligaste och smutsigaste jag gjort någonsin. Tror jag? Mina händer var nästan svarta när jag var färdig. Och hela ansiktet var smutsigt. TILLOCHMED MITT SNOR VAR SVART! Den ni!?

Ja, sen har jag ju kört med. PÅ EN VÄG!!! MED BILAR!!! Det var så jävla läskigt, så att jag höll på att dö! Fast pappa tyckte att jag var skitduktig, och hanterade allt bra! Det höjde självförtroendet lite iallafall. (jag måste ha bekräftelse!!!) Imorgon blir det att göra om samma procedur. Och köra hem med. Det kommer bli skrämmande, med tanke på alla smala vägar och backar. Jag menar. Det finns nog inte en enda del i Norge som är platt. Ni vet, platt som...skåne.

Dock har jag egentligen inte gjort det jag skulle göra idag. Jag har inte arbetat med Amisharbetet, och det ska vara klart imorgon!!! Fan vad jag hatar mig själv när det gäller planering! HATA HATA HATA!

Förresten, hittad denna Nemi-saken på internet, och det stämemr verkligen att jag är Cyan och Sathalie är Nemi. Det går inte att undvika. Och just denna bild säger allt. JAG ÄLSKAR SKOR!


Gahaha, jag döööör.
Ha de greit!

Enough for today

Jag har rökt min sista cigg
Jag har låst dörren efter mig
Jag har kollat runt det jag ska på internet.
Jag har snart skrivit det sista inlägget för idag (läs igår)
Jag ska snart ligga ner i sängen och lösa sudoku tills jag svimmar
GOD NATT MED ER

Lyckat

Ja, förlåt. Men jag orkade inte sitta vid datorn när jag kom hem. Var för hungrig för det. Så pappa satte igång med maten direkt efter han kommit in i huset. Det blev pasta med någon pastasås med kött, pinjenötter, majs (JAG ÄLSKAR MAJS!) och svamp. Hur gott som helst. Och så gjorde vi något förbjudet i detta hus. Vi åt nämligen vid tv:n med Penelope på. Och den var okej faktiskt. Dock förutsägbar. Men som jag tidigare sagt, så är alla kärlekskomedier det.

Körningen gick skitbra! Märker att jag börjar få mer kontroll över det. Vi gjorde samma sak som igår, det med zickzack och parkera i trångt garage. Dock med mindre avstånd, så att allt blev dubbelt så svårt. Men det klarade jag galant.
Haha, nu fick jag upp en konversation pappa och jag hade i bilen;
Jag- Du vet att dessa 4 lektioner vi har haft nu...
Pappa- Ja..
Jag- Det har sparat mig 2200 kr :D (Jag sa det glatt asså)
Pappa tänker för sig själv- Mhm, men inte för mig...

Gahahaha, ser ni inte humorn?
Inte, då är ni konstiga.

Nu blir det att röka, sen Tv. Sedan ska jag putsa hjärnan.
Ha de greit!

Hej då

Nu drar jag en runda.
Återkommer sen och berättar hur det gick
Ha de greit

Min shoppingtur igår

Lägger upp bilder från shoppingturen igår.

Skjortan från Bik Bok
OMFG! Måste färga håret!



Fredag. Mysa!

God morgon på er alla!
Sitter här med en kaffe brevid mig och försöker vakna till, för just nu är jag verkligen som en Zombie.
Lyssnar även lite på spotify, The all american rejects - Move along. Underbar låt. Blir verkligen glad och får upp hoppet lite. Och det är så man ska känna när man lyssnar på musik. Lär er det!

Vaknade helt själv idag. Ingen annan i huset. Pappa är på Jobbintervju idag igen (Samma jobb) så jag är lite nervös för hans skull. Sedan ska han på ett möte med NAV (motsvarande försäkringskassan/arbetsförmedlingen) vid 1, så min körlektion kommer bli lite senare idag, men det gör inget, för Eli ska ta ungarna med till Lillehammer för att träffa en lekkamrat till dem. Så de kommer hem ikväll. Ganska skönt  med tanke på att jag måste jobba med Amisharbetet idag. Stressad? SOM FAN. Men det löser sig. Pappa får hjälpa.

Nej, nu ska jag äta Havre Fras och vara lycklig!
Ha de Greit

Vi kan om vi vill.

Pity me

Jag har ont. I mina nagelband. Det är illa.
Och inte blir det bättre när man äter salta jordnötter.
JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR

Tillbaka till verkligheten

God eftermiddag på er!
Idag har varit en bra dag (än så länge, man vet ju aldrig) och jag har shoppat järnet! (Okej då, kanske inte såå mycket, men en del saker blev det) Jag köpte en skjorta av flanell (LOOOOVE) på Bik Bok för endast 99 kr! FYND! Och sedan blev det en Bob Marley-skiva till älsklingen, målarpennor till elaka Jessica (julklapp), en film; Penelope hette den visst (CHRISTINA RICCI=<3) och lösnaglar. Ja, jag vet att det kan vara extremt fult ibland, men mitt syfte med lösnaglarna (25 kr, vem kan klaga) är att jag ska låta mina egna vara, så att de kan bli så långa som jag vill och så att jag slipper klyva dem, som jag alltid brukar göra.
(Lägger in bilder senare)

Körningen då? Hur går det med den undrar du.
Det ska jag tala om för dig, att det gick SKITBRA rent ut sagt. Pappa och jag (okej, mest jag) övade på att köra zick zack för att ha kontroll över bilen och så och sedan hur man kör in i ett trångt garage. Vi körde väl i en halvtimme eller något, men det kändes mycket längre. Kanske för att det är så himla kul och för att jag gör rätt hela tiden. Imorgon ska vi göra det lite trängre, så att det blir lite svårare, samt ska vi försöka hitta en raksträcka så att jag kan öva lite på fart, så att jag får in känslan av 30, 50, 60 osv.

Nej, nu blir det operation LÖSNAGLAR!
Ha det greit

Gjövik nästa!

Nej min själ, nu drar jag !
Kommer tillbaka sen någongång. Typ i eftermiffag.
Tror jag.
Ha de greit

Ändrade planer

Ja, det har blivit det nu ja.
Åker inte alls till Sverige på fredag, utan stannar hela helgen i Biri tills på söndag, då pappa skjutsar mig till Oslo, så jag kommer på tåget till Göteborg ordentligt.
Vilken frihet. Allt hinner bli mycket lättare då. Behöver inte heller stressa ihjäl mig när det gäller Amisharbetet. Och så hinner jag köra mer, och förhoppningsvis nå mitt mål. Dessutom blir det att laga Rømmergröt på lördag, vilket tar ungefär hela dagen, om det ska bli rikigt. Ni som inte ätit det, ni har VERKLIGEN missat något. Går inte att beskriva hur det smakar, och vad det är gjort av, för det är en norsk råvara som inte går att finna någon annan stans (tror jag).

Nej, nu har jag inte gjort någonting alls, mer än suttit här och pratat strunt. Kanske dags att göra något vettigt, innan mina hjänceller försvinner helt?
Ha de greit!

Gjøvik imorgon :)

Hejsan och god eftermiddag på er.
Sitter här vid laptopen med en kaffe i handen. Pappa sitter vid den andra datorn och gör ett webtest för en jobbansökan. Han ska även på en jobbintervju imorgon i Gjøvik, och jag ska med! Dock inte för att gå på intervjun, utan för att tillbringa tiden på CC köpcenter och köpa sönder hela Bik Bok och övriga affärer. Måste hitta en vinterjacka, och julklappar till älsklingen.

Sen/snart(?) ska pappa och jag till parkeringsplatsen och fortsätta övningsköra. Målet är ju som sagt att kunna hömta ungarna på barnehagen. Dock tror jag inte att jag hinner det. Men man kan ju alltid hoppas.

Idag måste jag också fortsätta med mitt Amisharbete som jag har haft uppehåll med i ett tag. Det skall ju vara klart på söndag och idag och imorgon är de enda dagarna jag kan jobba med det, eftersom jag åker bil hem till Sverige (NEEEEEEEJ) på fredag. Det kommer ta större delen av dygnet. Ska ju till Håkanshult i skåne, och där jag är nu är ungefär i höjd med Gävle. Stannar där under halloweenhelgen och åker troligtvis hem till lilla Karlskrona på söndag för att fortsätta med det tråkiga livet jag lever där.
Dock brinner mitt hjärta för dig älskling, för du förgyller min dag. Du är den enda som inte är tråkig och jag älskar dig över allt annat på jorden!
Fast iofs. Mitt liv är väl inte såå tråkigt, mer... stressigt. Fast man har ju världens bästa kompisar! Sathalie, Sandra, Nelliefis, Tg och Paufis, ni är underbara på ert eget lilla sätt.
(Kan passa på att länka till Nelliefisens blogg: www.ehee.blogg.se )

Nej, nu ska jag göra något vettigt.
Ha de!

Utsikten från huset.

Jag är bääääääst

Tihi. Idag är jag glad! För idag har jag nämligen... tro det eller ej... men jag har faktiskt...
KÖRT BIL!! Det var så jävla kul så att det inte var sant! Körde på en parkeringsplats på en travbana, så jag hde gott om plats till att misslyckas, men det gjorde jag inte! Fatta vilken underbar känsla. (Ni som kommer ihåg hur det var att köra första gången vet vad jag snackar om). Kan inte beskriva annat än att man bara ville le hela tiden och att man hade en sådan otrolig makt. Så himla härligt.

Imorgon ska pappa och jag lägga ut en massa koner på parkeringsplatsen så att jag kan lära mig att köra på smala vägar.
Och målet för denna veckan är att kunna köra och hämta mina småbröder på barnehagen.

Nej, nu ska jag lyckoäta min choklad!
Ha de!

Den extremt snygga hemmagjorda övningskörningsskylten. Den ni!

God kveld

Hejsan allihopa. Har äntligen kommit på att jag kan koppla in min egen PC till pappas internet. Den ni!

Idag har jag inte gjort ett skit. Jag har bara legat inne och såsat som aldrig förr. Tittar på "Bilar" 1,5 gång och halva Rattatoiulle. Och sedan har Morten och Andreas spelat lite på min dator, så jag har fått sitta vid den så att de inte ödelägger hela skiten.

Just nu sitter pappa och tittar på TV där de snart ska visa en man som har tillbringat 8 år med att bygga upp stora bibelhändelser med LEGO! Så jävla fett!

Imorgon blir det att övningsköra lite med pappa, eftersom barnen är på barnehagen. Skönt det, så slipper man bli väckt halv 7 på morgonen.

Nej, nu ska jag titta på Idol, eftersom jag missade det i fredags.
Ha de!

øæ. skriv det ni!

Hejsan allihopa! idag har jag inte gjort så himla mycket faktiskt. Bara pluggat och ætit kænns det som. (ja, det blir krångligt att læsa, men det får ni stå ut med!)
Mitt mænskliga rættigheterarbete ær iallfall klart och det blev på ca 1700 ord (4 sidor). Kænner mig jætteduktig!
Ikvæll ska pappa och jag titta på "mannen utan øde". Det ska bli kul. Och sjælvklart med gotteri till ;) (klura ut vad det betyder). Eli ær i Oslo øver helgen, så hon kommer inte hem førræn på måndag någon gång. Så pappa och jag ær hemme sjælva med 2 snorungar :P

Nej, nu ska jag røka.
Ha de!

Nervös så att jag mår illa.

Usch, var inne på toan nyss för att jag mådde så illa så att jag var tvungen att spy. Då är man fan riktigt nervös om man måste det asså. Usch, det är bland det värsta som finns, men jag gör det hellre för att må bra sen än att vara illamående hela dagen. Och det gör ju inte saken bättre att jag skall åka buss den sista biten eftersom jag bli väldigt åksjuk när jag åker buss och bil. Dock inte tåg.

Nej, nu måste jag sminka mig. Annars hinner jag aldrig.
SYNS I NORGE!
HA DET BRA ALLIHOPA OCH GLÖM INTE ATT KOMMENTERA!

I´m on my way, to a place I call home!

Hejsan. Uppe tidigt idag för att fixa allt innan jag drar. Lika bra det, annars kommer jag stressa som fan de sista minuterna och då kommer jag säkert glömma något.
Kaffe dricker man, och det lär behövas.

Oh, det ska bli så himla kul och skönt att äntligen få träffa pappa, Eli, Andreas och Morten! Dock ser jag inte ungarna förräns imorgonbitti. Så dagens schema ser ut så här:

  • 11.38 Karlskrona -> Hässleholm 13.40
  • 14.28 Hässleholm -> Göteborg 16.32
  • 17.25 Göteborg -> Oslo galleriet 21.10
Grattis till mig va? Haha, nej. Men säg alltid hej! Och smsa mig under dagen, för jag är ju som sagt inte i Norge förräns vid...halv 7 - 7.
Nej, nu är jag nervös, så nu måste jag kissa och röka! Kanske bloggar senare, men då blir det bara en snabbis. (Och jag bloggar MAX 1 gång om dagen när jag är där uppe. Kommer ha alltför roligt för att sitta vid datorn)
Ha de!

God kväll

och hejsan alla! Har inte haft tid att blogga så mycket idag för att jag har packat allt inför resan imorgon. Fick nästan inte plats med allt i resväskan, för det är mycket kläder man ska ha om man ska klara sig i kalla Norge i 10 dagar. Dessutom ville jag få in min laptop i resväskan också, för jag brukar ha en tendens att glömma den på bussen o.s.v. Det är enbart för att jag är så ovan vid att ha den med mig. Behöver den ju aldrig i skolan för att vi redan har tillgång till datorer. Visst pappa har redan 2 st datorer hemma, så det går ingen nöd på mig, men det är för att jag ska skriva en massa arbeten på datorn och jag kan ju inte göra det med norska ä och ö. Då hade det sett väääldigt konstigt ut. :P
Nej, nu ska jag faktiskt ligga och pussas med älsklingen, för att vi har 1 år och 10 månader idag! Säg grattis och gör min dag!
Bloggar imorgon, om jag hinner!
Ha de!

Antimetika, Analgetika, Sedativa och Cytostatika

Hitta och förklara dessa ord då.
Ja, det är det vi håller på med nu på sjukvården. Vi ska kolla alla dessa ord på www.fass.se. En jätte bra sida för övrigt. Då man behöver ha reda på olika läkemedel och biverkningar, o.s.v.

Nej, nu måste jag jobba vidare. Vill inte ha en allt för stor hög med läxor och arbeten när jag åker till pappa. Men vi hörs senare.
Ha de!

Samhäll :(

Hejsan och god morgon på er! Hoppas att ni har sovit gott allihopa.
Just nu sitter jag inne i datorsalen och ska skriva om Cuba. Dock har jag och Nelliefis redan en hel drös med papper, så jag orkar inte leta upp mer. Däremot ska man väl kolla igenom papperna så att man fått rätt fakta, men hon är inte här idag och jag vill inte göra det själv. Så då sitter man vid FB och drygar som om man inte har något liv.
Det är precis som Black eyed peas nya låt "Now Generation". Lägegr upp en snutt av låten så får ni se att det stämmer in på dagens ungdomar. Lite creepy faktiskt, för att det är så sant.

"I want money
I want it want it want it
Fast internet
Stay connected in a jet
Wi-fi, podcast
Blasting out an SMS
Text me and I text you back
Check me on the iChat
I’m all about that h t t p
You’re a PC I’m a Mac
I want it..

Myspace in your space
Facebook is a new place
Dip divin’ socializin’
I’ll be out in cyber space
Google is my professor
Wikipedia checker
Checkin my account
Loggin in and loggin out
Baby I want it..
Now!"

Read it and weep!
Ha de!


God kväll

Hejsan alla glada!
Hann aldrig blogga när jag var hos mormor, men jag gör det nu istället.
Ja, älsklingen ligger och vilar, och jag sitter här och samtidigt spelar Farmville på FB. Ja, sedan har vi Morgan Pålsson - Världsreporten. Ganska kul faktiskt med tanke på att han är så korkad.
Ikväll blir det bara att mysa och ha det trevigt, för imorgon måste jag packa inför på fredag. Den du!
Nej, dags att röka :)
Ha de!

Tillbaks från helvetet!

God för/eftermiddag allihopa.
Först och främst ska jag be om ursäkt för att det bara blev ett blogginlägg igår, men det var så att efter skolan så stack jag och älsklingen hem till Benge och möblerade om där, och det tog praktiskt taget hela kvällen. Och i morse så kunde jag inte blogga eftersom min lillebror satt parkerad vid datorn när jag vakande. Men nu är jag här. Eller ja, i Rödeby.

Som ni kanske inte vet så har jag varit hos tandläkaren och dragit ut en mjölktand (ja, jag vet, jag är 18 år och har fortfarande sådana). Det gick väl bra, det är bara det att jag hatar sprutorna som de sätter i tandköttet. Det gör så satans ont! Och tandläkaren som jag hade verkade helt dum i huvudet. Precis innan hon skulle bedöva mig sa hon att min riktiga tand som är under mjölkisen kanske inte skulle växa upp, utan att jag skulle ha en glugg där resten av mitt liv. Men att det inte gjorde något, eftersom man ändå inte såg det. Vilken positiv känsla man får då?! Det gjorde mig skitsur med tanke på att jag inte ville att de skulle dra ut den för att den inte besvärade mig. Men sätta tandställning på mig, de vill de inte, fastän mina tänder i underkäken sitter helt fel. Som om en tant med synfel satt dit dem.
Iallfall så har det gått 2 timmar sedan jag gjorde det, så jag får äntligen äta och dricka. Och det första jag skall göra är att dricka kaffe och doppa choklad i :) Mumma!

Vid 4 ska jag till mormor och morfar och äta middag, för de ville att jag skulle komma till dem innan jag drar.
För att det är 2 dagar kvar, och jag har inte packat än!
Bloggar när jag är hos dem.
Ha de!

Är på Svensklektionen

Hejsan hoppsan lillebror!
Nej, nu var jag tråkig. Usch, vilken humor jag har. Satt och gapskrattade när jag skrev det, men inte nu längre.

God morgon alla mina små läsare! (Ja jag vet att jag inte har så många till antalet, men det känns mycker mer personligt om jag skriver så).
Nu sitter jag här på svensklektionen och ska skriva mitt PM till det muntliga anförandet till Nationella provet. Jag har lite svårt med hur allt skall vara, men jag får väl göra det bästa på lovet. Pappa får väl hjälpa mig. För han kan allt, för att han är en superhjälte. Eller ja, gammal militär iallfall.

Idag efter skolan ska jag gå på stan en stund för att jag måste hitta en grymt snygg och skön jacka nu till vintern. Är ganska trött på min bruna kappa som jag har haft i 2 år nu. Sedan måste jag in till Partaj och köpa vampyrtänder, eftersom jag ska vara vampyrkvinna på Halloween, ifall Morten, jag och Andreas ska gå bus eller godis i kvarteret. Undra vad det heter på norska? Töj eller Gotteri?!!! Ja, något sådant. Vi får väl se.

Nu ska jag arbeta vidare. Tror jag iallfall.
Ha de!

Utvilad

Hejsan igen. Sitter här och lyssnar på Mustasch - Parasite, från albumet Bandit Rock vol. 1. (Har alla :D:D:D) Helt underbar. Jag hoppas verkligen att de kommer till Sweden Rock Festival nästa år, för då fan ska det rockas som satan. Tar ju studenten samma dag som Sweden börjar, så jag har ju en himlans tur. Sathalie och Sandra ska ju också med. Vi kommer att ligga i Sathalies husvagn medans nyblivna singeln Joffa sover med hennes syskon och mamma i en helt annan STOOOR husvagn. Fan, vilken jävla tjejfestival vi kommer ha då. Ja, Broder Stefan kommer ju att finnas till hands om det skulle vara något, men han räknas nästan som en tjej, för att han är så söt.
Nej, usch, det var ju inte det här jag skulle skriva om, eftersom det är så långt tills dess. För först väntas ju en resa till Marocko eller Cypern med Sathalie och hennes familj och Sandra då med förstås. Fy fan vad jag älskar att åka utomlands! Dock har jag bara varit utomlands en gång och det var i våras med Sathalie och hennes familj. Då var vi på Gran Canaria. Så man kan ju säga att jag varit i Afrika och Spanien på samma gång. Ni som inte fattar kan kolla kartan.
Nu kommer jag till det jag egentligen skulle säga:
Har precis ätit en god middag efter en och en halv timmes vilande. Det var så satans skönt! Har ju varit uppe sedan kl. 6 i morse, så jag behövde det verkligen. Annars hade jag varit som en zombie just nu. Och det hade inte varit en vacker syn!
Nej, nu blir det något helt annat! ;)
Ha de!

Pussys nya kollektion kommer ut nästa vecka!

Ja, Pussys (jag) kollektion kommer ut nästa vecka på b.la. Glitter, Kicks och Carlings. Det är en samling av snygga rostfärgade armband, halsband och "Pimp my head". Så jävla snygga är dem!! Eller ja, har ju gjort dem själv. Kollektionen är gjord av Gem, som är tagna av smilarna, eftersom de ändä bara förstör och luktar svett. (Än en gång, detta är inte ett påhopp på en specifik, utan generellt). Utställningen av Pussys nya kollektion har s en smygpremiär på Ehrensvärdska gymnasiet, 3 våningen. Kom och titta i klassrum E307.

Nej, smämt och sido. Jag hade tråkigt när datorn satte igång, så jag gjorde ett armband av en massa gem. Skitkul! Så jag har en jävla hög kvar, och jag vet inte vart jag ska ha dem till, så det får väl bli en massa armband till. Får tvinga älsklingen att bär ett, som ett kärleksbevis. Den ni!!

Nej, nu ska jag leta mer fakta om Amishfolket.
(Man kanske skulle ta och konvertera dit)
Ha de!

Nyfixad hos frisören

Sitter här och har precis blivit fixad i håret av Elina (frisören) Stråth. 3,5 år gammal och redan ett geni. Fixade mig så att jag skulle bli en prinsessa och gifta mig med Prins Karl Philip. Den ni! En sådan frisör har ni aldrig skådat! Just nu sitter Sathalie och blir fixad av henne. Hon ska tydligen bli en kung ;)
Nej, dags att glänsa vidare!
Ha de!


Home again

Hejsan. Ligger i älsklingens säng och skriver. Hade tänkt berätta lite om gårdagen.

Ja, som ni redan vet så var jag hos Sathalie igår och hade filmkväll. Eller ja, jag tittade bara på Idol, sen stack jag. Joffa, Sandra och MojoJojo var också där. Vi satt och drack hemmagjort körsbärsvin och Baja Päron. Så himla gott. Tog 22.25 bussen hem, så Sathalie fick smsa mig vem det var som åkte ut. Min största önskan slog in och det var Camilla som åkte ut!!! Höll nästan på att skrika på bussen, men tog förnuftet tillfånga och lät bli det. När jag väl kom hem så lade jag mig direkt i sängen. Somnade vid halv 1 ungefär, så när klockan ringde i morse var jag på väg att skita i jobbet.
Nu är jag glad att jag inte gjorde det, för man tjänade ju 550 kr ;) Kommer sova så himla gott ikväll, och förmodligen aldrig vakna mer, så trött är jag.
Ska dra till Sathalie igen ikväll, för att hennes lillasyster ville att jag skulle sova över i deras nya bäddsoffa. Sedan hoppas jag att det blir lite mer vinpimpling ikväll, för man är lite sugen på att.

Nej, nu är det mat.
Ha de!

Rödeby :)

Sitter här i Rödeby med Sathalie och tittar samtidigt på My little Pony med Elina :)
Ikväll blir det bara Idoltittande, med Michael Jacksontema :)
Ska försöka ringa pappa sen så att jag kan prata med Morten.
Nu ska jag prata med Sathalie :)
Ha de!

Gör mig i ordning

Fan, håret vill inte torka.
Ringde bokningen nyss, så jag ska jobba imorgon 7-13. Lite pengar iallafall. Dock måste fixa en cykel.
Så jag kommer inte vara hos Sathalie så speciellt länge :( Illa.
Nej, dags att dra med löshåret.
Ha de!

HÄJ

Och god morgon på er. Vaknade för en timme sedan hos älsklingen och äter nu hönökaka och apelsinjuice. Den ni! Om en timma ungefär ska jag dra till Backabo och passa Norah medan Benge städar. Sedan måste jag försöka få tag i Sathalie om ikväll, ifall jag ska komma och vad jag ska ha med mig. För det är fredag, och jag måste försöka få folk att INTE rösta på Camilla. Hon suger.
Nej, nu ska jag ut och röka.
Ha de!

(Förresten, min lillebror fyller 4 idag, så skriv grattis!)

Dejt med kuddarna

Nu har jag varit uppe länge nog, så det blir att ha dejt med kuddarna snart. Ja, och älsklingen med då, som kommer ligga till höger om mig.
Imorgon blir det mycket att göra. Upp vid 10 och passa Norah nästan hela dagen, sedan dra till Sathalie för filmkväll ;) Men jag hinner nog blogga imorgon innan jag drar.
Sov gott allihopa.
Ha de!

Den som väntar på något gott...

Vad jag väntar, och väntar. Fan, det är det tråkigaste som finns. Men för att fördriva tiden har jag läst flera bloggar, lagt in arbetet om Martin Luther King Jr. och även hittat en massa andra fakta om honom. Ja just det, sen har jag klämt en massa pormaskar. Jag har en sådan där hy som bara älskar att få finnar och pormaskar. Men det gör inte jag. Så jag och min hy samarbetar inte så bra just nu. Fast att jag tvättar ansiktet VARJE kväll med något grönt gojs från The body shop. Någon som inte ska ha sin hy med, så jag kan få köpa den?!

Nehej, dags att vänta vidare.
Förresten, 8 dagar kvar! Ih!!!
Ha de!

Tristess

Jag har tråkigt. Det är ganska illa när man är som jag.
Hade skrivit på FB att jag skulle ta tummen ur röven och sedan gå och dö. Då helt plötsligt bryr alla sig och undrar vad det är med mig. Haha, alla tror typ att jag är megadeprimerad, vilket jag inte är. Visst, det kanske var lite djärvt att skriva att jag skulle dö när jag bara har lite tråkigt, men det kändes så. Och när man har tråkigt skriver man de mest knepigaste sakerna. Så jag ber om ursäkt ifall det var någon som tog illa vid sig.

Så, dags att lyssna på Bon Jovi.
Ha de! <3

Pity me

Hade prov idag. Gick sådär, det är ju de där satans medicinska termerna som aldrig vill fastna i mitt huvud. Hoppas jag får godkänt iallfall.

Skulle egentligen åkt till en kompis idag, men sedan så blev allt så himla rörigt, och älsklingen blev sur, så jag sket i det. Så nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på Dead by April och tycker synd om mig.

"Ibland är det menat att inget ska gå som jag vill i livet."
En positiv sak som hände igår var att jag fick mina biljetter till pappa. HURRA!!! :D:D



"Are you afraid of the police, man?"

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket idag, men jag har pluggat, passat Norah och lagat mat till henne, samt varit och hämtat pizza. Så nu är jag äckligt mätt. Tänker spendera kvällen hemma hos Benge och kanske plugga, om jag har lust. Imorgon är det prov förstår ni. Hatar prov. Gör alltid dåligt ifrån mig, omedvetet, för frågorna är alltid så dåligt formulerade.
Nej, umgås kanske?
Ha de!

Hämtar fakta om Cuba

Sitter på samhällen nu och hämtar en massa fakta om Cuba. Hittat typ 15 sidor, så Nellie och jag kommer ha fullt upp att läsa om det sen.

Intervjun gick hur bra som helst och hon var skittrevlig. Höll på i ca 40 min, så jag hoppas att hon hittar någon till mig som jag kan ta hand om ;)

Nej, nu ska jag slå Anna i Crazy Taxi.
Ha de!


Gör mig i ordning

Ih, nu är jag nervös. Det är nog därför jag har pimplat 5 koppar med kaffe. Det är nämligen så att jag ska på "jobbintervju" klockan 1, så min buss går 10 över 12. Jag ska nämligen bli en kontakperson åt en funktionshindrad tjej eller kille. Då hittar jag på något skoj med personen 1 timme i veckan. vi går och fikar, eller bowlar, eller går på bio. Det kommer bli skitkul. Har det i mina gener, att hjälpa personer asså. Mamma jobbar ju inom äldrevården och pappa har jobbat på Röda korset, men nu jobbar han på det norska asylverket. Den ni.
Nej, nu får jag fan ta och göra mig iordning. För efter skolan ska jag vara barnvakt år lilla Norah. Världens sötaste unge!
Ha de!

Min shoppingtur igår.

Glömde att lägga in bilderna från det jag köpte igår, så jag gör det nu lite snabbt, för jag måste käka frukost innan jag drar.

Mitt skärp från Glitter

T-shirten och hårinpackningen från H&M

Ringarna och halsbandet, också från H&M
(Ursäkta den dåliga kvalitén :/ )

`Morrn

God morgon allesammans. Vaknade för 30 minuter sedan. Är fortfarande lite trött, men snart så ;) Då jävlar är det håll igång med mig. Ska gå ut till köket och göra mig lite kaffe.
Ha de!

That that girl ;)

Hejsan allihopa! Kom hem för en stund sedan och har hunnit käka makaroner, schnitzel och bearneisesås innan jag satte mig här.
Idag har jag varit i skolan sedan 10.55 och varit jätteduktig faktiskt :) (JAG JOBBADE PÅ SAMHÄLLEN!) Hade på mig mina nya Uggs som jag fullkomligt älskar. Dock tycker jag att alla uggs egentligen är skitfula, men de fyller sin funktion till 1000% Finns inga andra skor som är så varma och gosiga som de.
Hann ta en runda på stan innan det var dags att ta bussen tillsammans med älsklingen. Hann köpa ett antal ringar, en brun t-shirt, hårinpackning och ett halsband på H&M. Sedan drog jag till Glitter för att se ifall de hade fått in något snyggt som jag kunde ta ut på min bonus. Hittade ett ascoolt midjeskärp med en stor nit där framme. Helt i min smak. Ih, ibland har jag tur :)

Gårdagens händelse:
Fick ett samtal från mamma om att hon och min lillebror var på akuten för att han hade slagit i huvudet och sedan legat och spytt hela dagen. Jag kom hem. Ingen hemma. Tom kom vid 10 och berättade att de fortfarande var på sjukhuset. Då visste jag med en gång att han skulle bli tvungen till att få sova där inatt. I morse vaknade jag helt ensam. Ingen hemma. Vid 9 tiden kom min lillebror in springande från dörren med mamma i släptåg. Han hade bestämt att han skulle baka bullar. Frågade honom vad som hade hänt och då berättade han att han hade bråkat med en klasskamrat i skolan och sedan gått därifrån, för att han inte orkade med honom. Då hade han satt sig i trappuppgången i röda tegel (ni som gått på rödebyskolan vet vart). Då hade hans "kompis" kommit och SLÄNGT EN STOL I HUVUDET PÅ MIN BROR! Hur sjukt är inte det? Dock vet jag att min lillebror kan vara en aning uppkäftig, men inte fan slänger man en stol i huvudet på någon. Det skulle jag inte ens önskat min värsta fiende. Eller okej, jag önskar värre saker än så. Men ändå. Så jag är gott förbannad på den skitungen just nu, tack vare att jag inte vet vad min bror gjorde.
Men nu mår han bra iallafall. Tur det.

Slänger upp mina nya saker lite senare.
Ha de!



Äntligen hemma

Ja, då var man hemma efter en shoppingrunda med Nelliefisen :) Köpte ett par beigea Uggs med "blingbling" bak. Det var bara dem som fanns i storlek 38. Och jag kunde inte heller ha 39 eftersom de var ca 5 cm för stora för mig. Och så blev jag medlem där med, så sammanlagt fick jag 70% rabatt på skorna. (Köpte Nellies med för att det skulle bli billigare) Köpte även en födelsedagspresent åt Morten, som är het klockren! Gah, just loove

Orkade inte dra till körskolan idag eftersom jag är skittrött för att jag inte kunde sova inatt. Och så är jag hungrig så att jag kan dö. Dock håller älsklingens mamma på att laga mat nu, så jag hoppas att det kommer bli något gott, för fläsk och potatis går INTE hem hos mig, den saken är klar.

Förresten. Stod i tidningen idag att de ska sända ut en dokumentärfilm om dödsskjutningen i Rödeby på söndag. Det gör mig så himla frustrerad. Kan de inte låta Simons och den utsatta familjen vara?! Det river upp en massa gamla sår som håller på att läka. Jag orkar inte läsa mer om Simon och hur han dog, för jag vill inte minnas min vän som en mördad kompis, utan jag vill ha glada minnen av honom. Men tack vare TV4 (Igen,  jag hatar dem) så blir det svårare och svårare för varje gång det står en massa skit i tidningen eller att de har nyhetsreportage om det. Dessutom sänder de ut fel fakta. Allt stämmer inte, och de som inte kände till hur det verkligen gick till (Ingen vet 100%) så får alla en fel uppfattning om både Simon och den utsatta mobbade pojken. Det var allt jag hade att säga om det.

Nej. Nu slutar jag bry mig och spelar Crazy taxi och Farmville för en stund.
Ha de!

Jävla SMIL-lärare

Usch, är arg. Som alltid. Men jag kan bara inte låta det vara.
Det är såhär att på ehensvärdska gymnasiet får man boka bärbara datorer på andra våningen, d.v.s på Smilarnas område. Där är alla datorer belägna. Och just denna lektion som vi har nu så har vår lärare bokat ALLA datorer. Men när vi kom ner fanns det endast 15 av 30, och såklart så var det SMILARNA som hade vars en. Jag blev skitsur eftersom det alltid är så när man ska ha datorer där nere. Och de jävlarna kan inte ens stänga av dem ordentligt, så att vi kan inte logga in på datorn. Bara för att de känner sig viktigare än alla andra.Jag råkade säga det liite alltför högt så att en lärare från SMIL hörde det och skällde ut mig. Dock skällde jag tillbaka, för att jag kan inte vara tyst. Mohahaha. 
(Jag pekar inte ut någon, utan detta är generellt för alla på SMIL. SKÄRP ER)

Efter denna lektion så ska Nelliefis och jag dra till skopunkten och köpa Uggs. Det ska bli mys. Sedan måste jag köpa en födelsedagspresent till min lillebror Morten som fyller 4 på fredag. Dock får han presenten när jag kommer och hälsar på nästa fredag!

Sen blir det körskolan ikväll 17.00-18.30. Äntligen den sista teorilektionen. Slipper man sitta vid de trånga borden och de plastiga stolarna.
Nej, nu blir det att skriva lite om Amishfolket.
Ha de!


Boka biljett.

Klockan är 8 och jag har precis pratat med pappa. Han tyckte att jag skulle boka min biljett till Norge alldeles själv, och jag är väl tvungen till att lyda, trots att jag inte vet hur man gör. Man kanske är lite bortskämd trots allt med betalda biljetter till Norge 2 ggr om året. Men inte nu, för nu är jag 18 och måste göra allt själv. Usch. Pallar egentligen inte att sitta på tåg 9 timmar för att hälsa på familjen där uppe. Men lite uppoffring behövs, eller?
Nej, nu får jag ta tag i det här.
Ha de!

Regn och rusk = MYS

Hejsan och god middag. Har inte hunnit sitta vid datorn förrän nu eftersom jag tittat på de två nya avsnitten av "Svenska Hjärtan". Har blivit helt fast. Egentligen är de älsklingens mammas filmer, men jag kan inte låta bli att titta på dem. Det är faktiskt rätt kul att kolla för att man hittar en massa skådisar som fortfarande är igång. Exempelvis IcaStig och Per Moberg (Ni vet, "Vad blir det för mat?").

Åh, igår kom älsklingens mamma hem från Ullared med mina böcker som jag hade "beställt" av henne. Det var alla Twilightböckerna, men dock hade de bara de tre första av fyra, så jag får beställa den sista från CDON.com. Man har ju rabatt och fri frakt därifrån. (Y)
Nej, man kanske skulle ta och sätta sig ner och läsa en stund. Vad tycker ni?
Ha de!


Lördagskväll

Kvällens planer;
  • Körslaget
  • Film
  • SOVA
Egentligen ingen vidare rolig lördag, men man vågar ju inget annat ifall bokningen ringer imorgon bitti runt halv 7 och ber en jobba. Usch, ja här har ni livet från en timanställd -.-
(Kan inte skriva så värst bra nu på älsklingens mini-pc eftersom mina fingrar är iskalla och vägrar lyda mig).
Hoppas att ni får en mer lyckad kväll än min.
Ha de!

Skitväder.

Fick en riktig sovmorgon idag, och tur är väl det, för annars hade jag varit stendöd vid det här laget.
Älskling och jag har precis tittat på "secret millionaire" där en rik affärsman gjorde volontär arbete på ett sjukhus. Sista dagen donerar han tusentals pund till de personer som gjort mest påverkan på honom. Kom och tänka på min dröm att en dag få bli volontär i läkare utan gränser, och att få åka ner till krigsdrabbade länder och hjälpa till med mat och sjukvård. Och detta programmet sporrade mig till att fortsätta drömma om det och senare förverkliga det. Det är väl det livet går ut på, att förverkliga sina drömmar?

Om en stund ska jag ta bussen hem och besöka lilla Tusse, samt ge han mat och städa hans kattlåda. Spännande? Inte alls.

Bloggar senare.
Ha de!

TV4 har sitt eget race och bestämmer allt

Missnöjd som fan just nu. Antingen så har svenska folket tappat sina hjärnor på soptippen eller så har TV4 sin egen kupp och bestämmer vilka som sitter säkert och vilka som ska hänga löst. Fan. Lika bra att stänga ner hela kanalen, för just nu förstår jag ingenting. Visserligen var Karolina dålig idag, men fatta?! Camilla då? Jag vill inte förknippas med henne?! Att hon ens vågar ställa upp. Hade jag varit hennes pojkvän hade jag inte kidnappat henne och skickat henne till Idol utan tagit med henne till skogen eller något och haft en picnic. Usch. AVSKY!!
Nej. Nu blir det att umgås!
Ha de!

"I´m fucking Hannah Montana"

Just nu sitter alla vid älsklingens dator och tittar på en massa klipp på YouTube. Dessutom har Kalan tagit med sig två tjejer från Bromölla hit, Jonna och Linda(?) som verkar vara skittrevliga.

Tittade precis på Idol och jag måste säga att jag är jävligt stolt över Calle, Reza och Mariette. Så jävla bra var dem. Såg även att några personer i publiken hade "Camilla <3" skrivet på en skylt, och jag var faktiskt nära på att spy. Hoppas att hon åker ikväll.

Nej, dags att dricka upp min Smirnoff och vara lite social.
Ha de!

Kvällens planer

Nu har man kommit till Andreas, men Norah var inte här. Så ikväll kan jag inte busa med henne :( Det får väl gå ändå... Ikväll blir det bara lite fredagmys med godis och cola och IDOL. Som ni redan vet hoppas jag för guds skull att svenska folket tar sitt förnuft tillfånga och röstar ut Camilla.
Kalan kommer ju inte bry sig, utan han kommer dricka sig full och troligtvis däcka eftersom han tror att han ska få ner 8 starköl, 1 flaska Mintu black 75cl och en smultronvin 75cl. Han kommer nog med i Guinnes rekordbok om han dricker upp allt ikväll.

Nej, nu ska jag spela Yatsy med Andreas.
Ha de!

Ajaj

Sitter här hemma och lyssnar på Sum 41 samtidigt som jag väntar på att älsklingens buss går, så att han kan komma hit, och så att vi kan gå till citygross för att köpa godis och sedan gå till Andreas och hans unge Norah och titta på Idol. Känner mig så sjukt taggad till att skrika framför TV´n (antingen glädetjut eller av ilska) över Camilla. Jag blir överlycklig om hon åker ut! Det skulle göra min dag alltså. För idag är egentligen ingen bra dag för mig. Mensvärk och finnar över hela ansiktet. Ingen bra kombination.

Igår satt jag uppe nästan hela natten, för att jag kollade på "The Ugly truth" via watchnewfilms.com
Filmen var sjukt bra, och jag skrattade ett antal gånger så att jag nästan väckte min bror. Dock slutar den precis så som alla andra kärlekskomedier. Ganska förutsägbart faktiskt. Men ni som gillar kärlekskomedier ska verkligen titta på den.



(OBS! Ni som väljer att se den via watchnewfilms.com måste observera att det är en amerikansk sida, så INGEN svensk text. Och efter 61 minuter av filmen måste ni pausa i 40 min innan ni kan se vidare. Dock hinner man röka, kissa etc. på den stunden)

Ha de!

Hemma bäst?

Jaha. Helt ensam. Den enda vännen jag har här hemma, ja, han är ju puts väck. Dumma kisekatt! Så det blir Bon Jovi för full rulle tillsammans med en massa jävla choklad. Alltid bra att ha när man ska tröstäta. JUST DET! JAG ÄR INGEN SKINNY BITCH, FÖR JAG ÄR STOLT FÖR DEN JAG ÄR, OCH PONTUS ÄLSKAR MIG SÅ SOM JAG ÄR SKAPT. Tänk på det innan ni börjar hetsbanta!


Ja, då var det "raseriutbrottet" klart. :) Ja, anledningen till att jag ska "tröstäta" är för att älsklingen är i Tving för att sitta uppe hela natten och tanka filmer medans Kalan och Pierre lanar. Stackars Kalan sen när polisen knackar på hans dörr för att han har laddat ner olagligt. Mohahaha.

Ska försöka kolla på någon film sen, och ligga i sängen och bara slappa, för satan vilken mensvärk jag har.
Det sista jag gör nu är att lägga upp dagens outfit.
Enjoy
(Okej, camen på laptopen suger nu när det är så mörkt, men det är ju bara en engångsförteelse)
Brun olle med stor halskrage - H&M
Svarta Jeansleggins - Gina tricot
Svart resårskärp - Cubus

Ha de!

Älsklingen letar nycklar och jag sitter vid FB

Ja, så ser det ut i rummet just nu. Han springer verkligen runt och tror att han vet vart nycklarna ligger. Och jag känner mig som en liten bov för att jag inte hjälper till. Men så är det så att jag inte har någon aning om vart han har lagt dem. Inte mitt problem. Eller?

Och nu fick jag världens underbaraste fråga. Nästan i klass med "Vill du gifta dig med mig?", men så var det inte utan han frågade mig om jag ville ha Windows 7 på datorn! Jag menar. Vem vill inte ha det? Gratis! Mohahaha.


Ja. Nu blev det helt still i hjärnan på mig, så jag tror att jag tar och dricker lite cola samtidigt som jag kollar till mina elefanter på Facebook.

Hörs sen
Ha de!

Skoldags -.-

Ja. Tillbaka till skolan. Dagens schema ser ut såhär:

  • 08.10- 09.45 Samhäll
  • 10.00- 11.05 Sjukvård
  • 11.15- 15.45 Projektarbete.

Dock  kommer jag inte sitta i skolan till 15.45 med projektarbetet, utan jag drar någon gång mellan halv2- 2. Passar mig perfekt.

För er som inte vet, så går jag 3e året  på omvårdnadsprogrammet med underbara klasskamrater och en hel del teori, vilket jag egentligen inte har något emot, men eftersom det är så himla mycket teori så kommer jag INTE plugga vidare via högskola eller universitet, utan jag väljer nog att gå KY utbildning i stället, där det blir lite mer praktiskt.

Man kanske skulle ta att jobba litegrann ;)
Ha de!


Martin Luther King, Mötley Crüe och cola!

Sitter vid datorn nu en snabbis eftersom älsklingen tittar på Sex Drive. Igen. Och ja, han sitter och gapskrattar åt den. Filmen rekomenderas starkt!


Har en del arbeten nu som måste göras tills höstlovet, och alla arbeten är uppsatser, men en del har jag börjat med så smått, FÖRRUTOM Mänskliga rättigheter-arbetet som ska vara klart först. Typiskt mig att börja med det som ska redovisas sist. Så nu har jag letat på en del sidor om Martin Luther King och jag tycker att jag har fått fram en hel del bra fakta. Det jobbigaste är att arbetet ska vara på minst 4 sidor datorskrivet, exklusive källor och innehållsförteckning - SAMT frågeställning. Fy fan. Kommer jobba ihjäl mig. Tur då att jag kommer få en någorlunda lugn vecka på lovet, då jag drar till pappa i Norge. Slippa äckliga Karlskrona för 9 dagar. Det piggar upp lite, men det är tur att man har spotify så att jag kan lyssna på Mötley Crüe. Dock har jag faktiskt inte lyssnat alls mycket. Bara en del när jag varit med Sathalie. Klart godkänt av mig iallafall.

Nej, nu blir det att locka med sig älskligen till att gå ut och röka.
Ha de!

Meningslöst

Var på samhällslektionen i en halvtimme, sedan orkade jag inte med han längre. Blir så trött på lärare som inte lyssnar på elevernas åsikter och tankar. Han sitter bara där vid katedern och rabblar alla svar för sig själv medans HELA klassen inte fattar ett skit. Ber man honom att vänta lite säger han bara: "Ja" och FORTSÄTTER! Så det var helt meningslöst för mig att vara där idag med tanke på att jag bara hade skällt ut honom. Dessutom var det knappt någon som gjorde som han sa.


Och så är jag förvirrad och arg, för att jag inte får till min design på bloggen överhuvud taget. Fisen får hjälpa mig imrogon, annars!?


Slänger upp en dagens outfit med:
Dock vet jag att jag är lite tråkigt klädd i dag

Zebrarandigt svart linne från Gina Tricot
Svarta jeansleggins från Gina Tricot
Palestinaschal från älsklingens möss-vant- och halsdukslåda ;)

Onsdag.

Ja. Ännu en onsdag som är lika värdelös som den förra. Den är bara så himla meningslös. Har endast en enda lektion idag, och den börjar 14.15 och slutar 15.45. Och självklart är det samhälle. Världens drygaste ämne. Eller ja, den hade kunnat vara roligare om vi hade haft en bättre lärare. Dock är det försent att byta, eftersom kursen slutar till jul. Kan inte förstå att den läraren vi egentligen skulle haft blev ihjälkörd. Jag menar. Hur stor sannolikhet är det?


Sitter vid älsklingens dator nu och pumpar Bon Jovi för full rulle och hoppas att jag inte stör de andra i hyreslägenheterna. Dock tror jag att det bara är jag hemma. Fast i oförsig så är Haya hemma, men hon är ju fullkomligt döv och fattar ingenting. Men en fin tjock vovve är hon iallfall.


Nej, om man kanske skulle ta och slänga sig i duschen.

Bloggar när jag kommer hem från skolan.
Ha de!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0