JAAA!!!!!!!

MIN LYCKA ÄR GJORD!
AC/DC KOMMER TILL SVERIGE I ÅR IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!!!!!!!!!!
(pratade med pappa precis och han sa att han skulle kolla upp med biljetter och så. I värsta fall blir det väl att man åker till Danmark, men jag hoppas på Oslo eller STHLM)
(Min lycka verkar ha slagit in. Eller ja. Nästan. Det återstår ju och se ifall man får biljetter)


Hoppas alla är lika lyckliga som jag just nu!

Vardagsrumsfix

Idag vaknade jag extremt utvilad, och det kändes underbart. Har inte gjort det på hur länge som helst.
Efter en frukost bestående av frallor så var vi igång med att fixa i vardagsrummet. Blev jävligt bra faktiskt. Dock känns det jävligt tomt utan matta (slängdes p.g.a. spya) och vardagsrumsbord (älskligen har den som projektarbete). Och så tror vi faktiskt att vi får plats med den efterlängtade baren. Den bara står och väntar på oss.
Som sagt. Jag är nöjd.
Ha de!

Number 23

Har precis tittat på filmen Number 23. Den enda filmen där Jim Carrey spelar i en seriös roll. En av de bästa filmerna som han varit med i. (Dum och dummare, Ace Ventura x2 och Bruce den älsmäktige ligger på top)
Om ni inte såg den ikväll rekomenderar jag att hyra/köpa/ladda ner den. Helt klart sevärd.
Nu ska jag sova eller något. Ha de!

Here we go

Enjoy!
(Ses vi i dimman?)

Nu kör vi igen

Vinet är på kylning. Nya kläder shoppade. Finfina smycken ska på. Sen är det bara till att köra! Kommer bli underbart. Återkommer med bilder på outfiten senare, när jag har en ordentlig fotograf.
Ha de!

Mys

Sitter här i soffan med älsklingen och tittar på Andra avenyn medans vi gottar oss med Daim-choklad. När det är slut ska vi börja med att ställa alla saker till mitten så att målaren kan tapetsera vardagsrummet. Ska bli så himla kul. Och förhoppningsvis så är hela lägenheten klar tills helgen. WIHO!
Satte in sängarna och min byrå i sovrummet innan, och det ser så jävla bra ut! Fan. Älsklingen kan verkligen välja rätt tapeter. Ja, från min sida då.
Nej, dags att ta en välförtjänt rökpaus.
Ha de!

Tvättstugan

Har haft tvättstugan sedan 7 imorse, och nu är det bara en timme kvar tills jag slipper skiten. Dock har jag två tvättar kvar, så det kommer bli tight. Ska försöka påminna mig själv att INTE vänta 2 veckor på att tvätta, utan göra det ca en gång vart 8-10 dag.
Vad har hänt på renoveringen då?
Jo, väven är uppsatt i hallen, taket i sovrummet, hallen och köket har målats två gånger, de har spacklat och slipat och målat hela köket. Nu vet man hur färgen VIT ser ut. Det visste jag inte innan. Då trodde jag att vitt var nikotingult. Fatta. Jag hade liksom GLÖMT det. (Nej, nu blev det cp) Och imorgon får vi inträde till vårt sovrum! ÄNTLIGEN!!
Ska köra idag med. Hoppas fan att hon inte tvingar in mig på friskis och svettis igen, när det är rusningstrafik, för det var då det gick mest fel. Sedan ska jag plugga satan och handla.
Ska försöka få i mig lite frukost med, innan jag drar till mamma och hämtar badkläder.
Ha de!

^^

Höhö. Det ligger pizza i soffan.
Bokstavligt talat.
Dock i sin kartong
(jag tycker om denna veckan - PENGAR PENGAR)

Renovering

Idag kom målaren och ska tapetsera om i hela lägenheten. Så jävla skönt. Dock var det inte så skönt igår när vi var tvugna att lensa ut hela sovrummet och köket. Allt står nu huller om buller i vardagsrummet. Och sjuk på det. Inte kul.
Inga fler sovmorgnar här, inte. Bajs.
Ha de!

Kärlek

You just gotta love him!

Do I got something on my teeth?

GAH

Jag hatar att foki (?) har anmält hotgossips.blogg.se så att jag inte kan njuta av allt skvaller.
Behöver inte vara henne, men med tanke på att hon redan anmält 2 inlägg denna veckan och gjort att bloggen stängts ner, så kan det inte annat än vara henne.

Dumma, dumma Foki.

Mumien

Håller på att titta på Mumien och käkar chips och popcorn, och dricker läsk.
Vill gärna titta på något jag aldrig gjort innan, istället för tråkiga let´s dance.

Vad gör ni kväll?
Ha de!

Torsdag

Oh, kände att min mage ville ha frukost, och tillochmed efter att jag ätit flingorna så låter den konstigt. Hmm... kanske ska ta mer? Ja, jag gör nog det.

Vid 4 ska jag träffa min brukare, som jag är kontaktperson åt. Vi ska fika lite och prata om vad vi vill göra hedanefter. Mina förslag är att bowla och titta på bio. (det regnar köttbullar). Men vi får se vad hon har i tankarna.

Nu ska jag äta upp mina flingor och sedan läsa lite "svärdet och spiran" innan det är dags att göra i ordning sig.
Ha de!

Riskettan

Ska strax (okej, om en timme ungefär) dra till körskolan och sitta och ha teorilektion om alkohol och droger i trafiken. Det ska bli intressant. Älsklingen haar berättat lite vad som sker under de 3 (!) timmarna där. Fan. Kommer inte komma hem förrän närmare 7 ikväll. Hade kunnat spendera tiden på något så mycket roligare. Men så är det när man ska ta körkort. Och fråga mig inte ens hur det går, för då blir jag sur...

Ha de!

Gåva

Okej, jag gjorde det. Jag gjorde det som jag lovade mig själv att inte göra!
Jag skänkte pengar till Rädda barnen nu. Visserligen bara en liten slant, men många bäckar små.
Faktiskt ganska stolt över mig själv. Tjo hej
Ha de!

Skor

Varit hemma hos mamma och hämtat en massa papper som jag var tvungen att skriva på. Hämtade även en massa skor som jag tycker att jag behöver ha här i lägenheten. Ska städa ur min garderob hade jag tänkt, och sedan placera dem på golvet där inne, så slipper älsklingen klaga på att mina skor (läs klackarna) skär in i hans armar när han ska hänga upp jackan.
Ja, jag har dem på hatthyllan. Annars så ligger det en jävla massa skor i hallen. Det orkar jag inte med.

Nej, nu ska jag vara extremt osocial.
Ha de!

Dumma Dr.

Doktorn hittade ingenting, förutom att jag var röd i halsen, som man är vid en virusinfektion, och att mitt illamående kan vara ett symtom på en virusinfektion. Tack säger jag. JÄVLA SKIT! Han hoppades verkligen på att jag skulle ta det och vänta på att virusinfektionen skulle försvinna, efter en månad eller 2.
Fick iallafall Primperan utskrivet.
Och nu har jag frossa. Pussy har kommit till helvetet.
Bajs

Bekräftelse

Inatt fick jag ett sms av min allra bästa vän Sathalie. Hon skrev:

"Du betyder mest för mig. Jag hoppas att du vet det. Vad som än händer så kommer du alltid att vara den som finns i mina tankar. Om jag så flyttar till en skabbig lägenhet i Göteborg och isolerar mig från omvärlden totalt, så kommer fortfarande du vara i mina tankar. Du är nummer ett, och jag hoppas du förstår det, trots att jag kan vara ett totalt svin. Men.. det är nog det som är grejen med dig och mig... Jag förstår inte dig. Du förstår inte mig. Men ändå förstår vi varandra så jävla bra. Det jag vill ha sagt är väl att jag är så jävla glad för att jag har dig till vän. Jag har helt enkelt världens bästa Pussy <3 ;)"

Man blev lite rörd när man läste smset på morgonen. Det är som en bekräftelse, att man är en bra vän, trots att man ibland bråkar.
För er som inte fattar ett skit av vad Gbg har med det här och göra så är det för att Sathalie bara vill bort och försvinna från Karlskrona. Typ som i Tjenare Kungen. (Ja, hon är helt besatt av filmen. Kanske mest på grund av Joel Kinnaman.)

jag hoppas att ni också har sådana underbara vänner som värdesätter allt ni gör för dem, och jag hoppas också att ni ÄR en sådan!

Nu ska jag snart dra till vårdcentralen. Sedan plugga körteori och köra bil. Hörs sen.
Ha de!

Äntligen

Var nere hos skolsköterskan idag och beklagade mig över att jag mått illa nu under denna månaden. Från och till. Och det vet ju ni med, med tanke på att nästan alla inlägg handlar om det.
Skolsköterskan ville att jag skulle ringa vårdcentralen och försöka få en tid så snabbt som möljigt. Dock visste jag inte vilken vårdcentral jag tillhörde, men jag gissade på Kungsmarken, då jag hatar Trössö. Fick en tid idag klockan 14.10, så jag var tvungen till att ringa körskolan för att ändra tid på körlektionen. Bytte till 16.10 istället, vilket passar mig mer.

Nej, nu ska jag fortsätta på min hälsoprofil.
Ha de!

^^

Ligger i sängen och är precis färdigknullad. Härligt!

Hemkommen från skolan

Nu är jag äntligen hemma från skolan. och för första gången på länge, så har jag haft kul, och lektionerna har varit intressanta. Speciellt Psykologi B kursen. Kanske för att jag hade läraren i A kursen, så om det är något som en annan inte haft i A kursen så frågar hon mig. Tänk! Äntligen får jag glänsa lite! Det gillar vi!

Ikväll ska jag hem till Sathalie för att kolla på Tjenare Kungen med henne. Hon är helt besatt av Joel Kinnaman. Shit. Så kåt har hon aldrig varit i någon förrut. Inte ens i Robert Pattinson. är det något som är fel.

Nej, nu ska jag vara osocial och spela The Sims 3 tills Top model börjar (Gamla avsnitt är bäst. Älskar Danielle!)

Ha de!

Soffliggare

Det är det jag är idag. En stor fet soffliggare. Tittar på Top model. Underbart!
Just nu är läget såhär:
Jag är hungrig, men jag vågar inte äta. Men på ett sätt är jag inte heller hungrig. Cp. Kanske beror på att jag är rädd att jag ska spy upp allt. Skulle ge vad som helst för att få lite yoggi. (jag efterlyser pengar!)
Kommer säkerligen hetsäta sen, när jag mår bättre. Helst inte.
Blö

Vomit

Just nu vill jag bara dö.

Mat

Ja, snart dags att sätta igång med maten. idag bjuds det på renskavsgryta och ris. Enkelt men gott. Dock ska jag erkänna att jag aldrig gjort det tidigare, men någongång måste vara den första. Så det så?

Vad ska ni äta ikväll?
Ha de!

Happy Happy Girl!

Ih, idag är jag glad. Äntligen är det ordnat med körskolan. Vad får jag inte berätta med tanke på att de vi ska göra gör de egentligen inte, men de tyckte att jag inte skulle fortsätta sitta fast så som jag gör nu, så vi kom på en liten plan. Så förhoppningsvis så kommer jag ha körkort innan sommaren. IH! Dock kommer de bli ganska dystra månader framöver, men jag får väl jobba satan. Samtidigt som plugg. Fy fan. in i väggen kanske? Nej, hoppas inte det.
För att visa hur glad jag är idag kan jag slänga upp lite bilder på mig. Never mind the faces. Haha
Ha de!






Rekord (?)

Fa, detta är mitt 5e inlägg idag. WHAT?! Shit. Topplistan snart eller?

Det enda jag tänkte tala om för er är att jag är klar med disken nu. 3 gånger tog det. DET var jobbigt. Nej. jag tror jag ska skaffa hembiträde. Har en redan på tråden:

;)
Ha de

Känd

När jag blir känd ska jag se ut som Alecia Moore
När jag blir känd ska jag bli en fetediva och verkligen bete mig som om jag var den största stjärnan i hela universum (Hallå, lite egoistisk får man väl ändå vara)
När jag blir känd ska jag hyra in AC/DC på en privat spelning med endast mig och pappa som publik
När jag blir rik ska jag köpa en firma och bygga upp den så att älskling inte behöver vara lärling på en stor kass målarfirma
När jag blir rik ska jag betala tillbaka mamma alla pengar jag lånat av henne, och lite till
När jag blir rik ska jag få pappa och hela familjen att flytta till Sverige. Jag vill ha dem nära mig

När jag blir rik...då blir jag rik!


Virr

Mitt huvud snurrar. Undrar om det snurrar lika dant som jorden?
Hmm, tål att tänkas på.

Halvvägs

Okej, nu är jag halvvägs igenom det jag ska göra idag.
Jag har:
  • Vikt tvätt
  • Dammsugit toan
  • Skurat handfatet
Nu ska jag bara diska all jävla disk och sedan laga mat och sedan lägga in alla mina kläder i byrån. Sedan ska jag bara dega.
Och Sathalie är stenkåt i Joel Kinnaman, alias Frank Wagner, och han i snabba cash som har biopremiär den 15 jan. Hon vill att vi ska se den så att hon kan ha något att drömma om sen på natten. Haha.. Hon är inte klok.

120110

Hemma från skolan idag, då jag mår skit. Mår illa och är jävligt dåsig. Trodde innan att jag kunde sova bort det, men jag lyckades inte.
Så jag får sysselsätta mig med en massa tråkigheter istället, som att vika tvätt, diska och (finally?) dammsuga toan. En massa tops och överblivet toapapper.
(Förresten, är överblivet ett riktigt ord egentligen? Skit samma, jag använder det iallafall.)
Nej, ska fortsätta nu.
Ha de!

Just nu

...skulle jag vilja ha en lång pinne, så att jag kunde sätta igång TV´n utan att resa på mig, eftersom jag är nerbäddad i soffan.
...skulle jag vilja vara i klimakteriet, så att jag slapp all jävla mens och dess värk.
...skulle jag vilja äga en miljon, så att jag kunde köpa flingor (och lite morfin, så att jag slapp mensvärken).
...skulle jag vilja ha körkort, så att jag kunde köpa flingor för den miljonen jag just nu skulle vilja ha.

Sovtajm

Ja, det måste bli det nu, annars så kommer jag aldrig vakna imorgon. Så jag tror att det blir Nemi fram tills jag möter John Blund i en erotisk dans... ja, inte vet jag... det kanske blir en vals eller nått. Jag blir lika nöjd oavsett.

Såg ni förresten "I en annan del av Köping" som gick på tv4 20.30 idag?
Om ni missade det bästa programet någonsin så ska ni få en liten snutt av de bästa klippen från Tobbe. Skönaste snubben ever!



Ha de, och god natt!

Illa

Jag har en finne i örat som inte går att klämma. Och så fryser jag. Och håller på att bli sjuk.

Illa.

Efter skridskoåkningen

Har precis kommit innanför dörren kan man säga. Fötterna är fortfarande som isbitar, trots att jag desperat försökt att värma dem i bilen på väg hem.

Men gud vad kul vi hade, fast att det blåste som fan. Man flög ju runt där på isen utan att ens ta fart. Och Sathalies lillasyster var jätteduktig! Sathalie med, fast hon ramlade. Och jag vann! ;) (Ja, vi hade ett vad om vem som skulle trilla först av oss två) Mohahaha.

Koppen med varm choklad står framför mig och jag är frestad att smaka den, trots att den är för varm för att drickas. Men att bränna sig på tungan och läpparna hör väl till chokladdrickande. Right?

Nej, nu jävlar. Choklad+ Pussy+ The sims= :D (Och bara vara)

Ha de!

tvättid: Thess: 07.00

Fy i helvete. Vilken normal person (egentligen) har tvättid vid 07.00? Inte jag iallafall, men det var nödfall. Och den som säger "Morgonstund har guld i mun" kan ju bara kyssa sig i arslet. Ingen är ju vaken och det är trist ute. Nej tacka vet jag sovmorgnar till 13.00.
Förresten, tittar på Lady Gaga - Bad romance på MTV, och är det bara jag, eller har hon en jäkligt snygg röv?! Den vill jag ha!
Vad har hänt sen sist jag bloggade? Inte ett skit. 
Det roligaste är nog i så fall att vår askkopp började brinna igår. Ja, inte själva askkoppen, utan innehållet. Fick en liten fin majbrasa i januari i stället. Och det var nog ett tecken på att jag skulle tömma den, och det gjorde jag. Så förbipasserare inte kan njuta av vår överfyllda askkopp.
Nej, dags att äta frukost kanske?
Ja, god morgon på er..

Kalas

Om en timme är det dags för kalas, och dagen i ära har jag faktiskt klätt upp mig! Den ni. Dock kan jag inte visa bilder, då jag ser hemsk ut i ansiktet. En massa finnar har ploppat upp, och jag tror att det snart är dags för mens. Fan!

Håret ja. Det blev inte rött, det blev lila! Knall-lila. Fan vad mamma kommer hata mig. Jag blev iallafall nöjd.

Nej, nu är det dags att locka Elinas hår.

Ha de

Svart tulpan...

...ja det är så mitt hår kommer att se ut som fr.om idag/kväll, om Sathalie orkar. Men det måste hon, eftersom man ska vara fin imorgon på kalaset. För Elina (Sathalies lillasyster) fyller 4 idag, så vi ska fira henne imorgon. Fast det har ni väl redan insett.
Just det, Elina, ja. Hon är smart. Typ 2 år före med hennes intelligens. Det är inte förrän först vid 6 årsåldern som man börjar fråga om döden och osv. Det började hon med när hon var 3. Fatta att man känner sig kass när man är med henne. Jag menar, så smart var inte jag vid 4 årsåldern.

Så idag fick hon sina första skidor. Och hon var faktiskt duktig, för att vara första gången. Men om ni vill se underbarn på skidor vid en liten ålder ska ni åka till Norge. Jag menar, de lär sina ungar åka skidor i en backhoppningsbana vid ca 2 års ålder.  Mina bröder (4 & 5 år) är skitduktiga på vintersport.

Nej fan. Nu blev detta ett jävla skrytinlägg. Sorry
Hoppas ni tillbringar kvällen med att göra något trevligt.
Ha de!

Ny header

Sådär, nu var det äntligen fixat!
Sathalie kom igår och skulle hjälpa mig med photoshop, eftersom jag inte fattar ett skit om det. Hon gjorde denna headern och jag blev faktiskt jättenöjd. Som ett litet minikollage.

Hoppas att ni också tycker om den och att det blir lite roligare att komma hit och läsa..

Ha de!

RSS 2.0