Snabb update

Sitter på bussen nu från Göteborg till Oslo. Vi kommer vara i Oslo vid 19.50 ikväll, och sedan blir det ett tåg till Moelv. Får skriva lite mer imorgon om resan osv.

Vi hoppas att ni kommer få det lika kul på lovet som jag och Irene ska.

Puss!



Visit.

Snart kommer min broders fästmö på besök för att stolt visa upp bebismagen, som blivit en massa större. Ska se om jag får ett fint litet kort.

Måste kanske börja packa nu snart?
Äfan.

41 timmar kvar

Om 41 timmar sitter jag på en buss till friheten. Ni kan verkligen inte ana hur mycket jag längtar tills på fredag. Ska bli så himla härligt.  Och om 48 timmar så sitter jag på en annan buss som nästan precis är framme i Oslo, och därifrån ska vi ta tåget till Moelv.  Ih!

Fan, förlåt för att jag tjatar om det i varje inlägg, men det bara blir så faktiskt.
Har aldrig ni längtat till något? Klart att man pratar om det hela tiden då.

Kommer med ett inlägg senare, då jag hyllar min klasskompis och f.d. bästa vän Elin.
Missa inte!


1. Första stoppet på vår resa. Nu har vi kommit till Emmaboda och ska byta från buss till tåg.
2. Och tåget till Göteborg har anlänt, och vi stressar oss igenom hela centralen till Busstationen och sätter oss på bussen som går vidare till...
3. OSLO. Ja, nu har vi kommit till kära Norge. Vi har färdats ca 80-100 mil, och vi har bara drygt 20 mil kvar innan vi kommer hem till kära huset i Biri. Men först måste vi ta tåget från Oslo till Moelv.
4. Eller ja, tåget går antingen till Lillehammer eller Trondheim, men dit ska vi inte. Då har vi kommit allt för långt på vår resa. Vi har nu anlänt till Moelv, och på andra sidan sjön ligger lilla Biri, och det är där vi ska stanna i 9 dagar. Hääärligt.


Ha de!

Måndag

Jag hatar måndagar. Och saken blir ju inte bättre av att jag mått illa och sedan fått ont i äggstockarna. Har aldrig känt av denna smärta innan, men jag försöker övertala mig själv att det är ägglossning. Det är iallafall tid för det nu. Om någon vecka kommer den tråkiga mensen. Blö!

Och så är det bara 5 dagar kvar innan jag drar! Ska bli så JÄVLA skönt :)
Dock har jag inte fått reda på ifall min ledighetsansökan på fredag gått igenom. Om den inte gör det, så gör jag som alla andra; Sjukanmäler mig. Ska sitta på ett tåg hela jävla dagen då. Och tyvärr kan jag inte avboka biljetterna.
Billigt är bra!
Betalar hela 534 kr från Karlskrona till Oslo. Inte farligt alls, då jag i höstas betalade 711 kr till Oslo.
Fast denna gången ska jag åka tåg från Oslo till Moelv. De senaste gångerna har pappa hämtat mig i Oslo, men han jobbar kvällen på fredag :/ Så det blir 199 norska kronor extra där.

Nu ska jag dra till lilla mamma som varit så snäll och tvättat min jacka, och så ska jag även sno lite pengar av henne, och knarka Treo.

Ha de!

-

Idag mår man som man tydligen förtjänar.
Fan. Ska aldrig mer dricka...

Ses i dimman

Ikväll blir det Knösö för hela slanten.
Hej

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Min dator + min USB-sladd till mobilen är helt jävla totalt efterblivna.

Tisdag.

Tisdagar är bra dagar. Då har jag bara en lektion på en timme. Det betyder alltså sovmorgon och sluta tidigt. Det är kalas. Så när jag kom hem fick jag ta hand om min sjuka lillebror. Han hade feber visade det sig. Inte undra på att han var skollhet. Proppade i honom Treo, och det blev lite bättre iallafall.

Just nu försöker jag koppla in mobilen till datorn, men det går sådär. Datorn känner inte igen usbkabeln.
Hade ju faktiskt tänk lägga upp nya bilder på mig med det bruna håret.
Ja, vi får ju se hur det går.

Ha de

Brownie




Brownhead

Om 10 minuter ska jag hoppa in i duschen och skölja ur färgen. Hoppas verkligen att det blir som det ska nu (Peppar peppar). Resultatet kommer sedan.

förresten, det är ändå ganska många som uppmuntrar och hoppas på att jag ska komma med i Robinson. Shit. Vad fan har jag gjort egentligen...
Haha.

Oh, helvete....


T.v.e.k.s.a.m.

Idag är det den sista dagen att skicka in ett ansökningsbrev till Robinson. Ska jag? Ska jag inte?

Fan, det hade varit så jävla kul att visa alla vad jag går för. Jag vet att jag kan klara det, jag bara vet det! Har ju varit med i scouterna i 7 år, och jag klarar av att sova i ett vindskydd i extrema väderförhållanden (översvämmning). Jag vet hur det känns att gå omkring i dyngsura kläder hela dagarna, och jag vet hur man gör upp eld.
Jag äter vad som helst. Eller ja, förrutom ägg och kaviar.

Jag bara känner det, JAG KAN VINNA! Detta är nog fan den enda tävlingen där jag känner att jag faktiskt har en chans.
Klarade Emma Andersson och Zübeyde Zimzek (stavning?) det, ja, då fan klarar jag det!

Det enda som står i vägen är studenten och AC/DC-konseten (om det nu blir av). Hade jag gått i 2an hade jag fan sökt direkt, utan att tänka, men nu är det ju en massa annat som står på spel. Gah!
Hur ska jag göra?
Hjälp mig bestämma?


(Det där kan vara jag?)

.

FRUKOST

Grattis

Grattis till Anna. Faktiskt. Hon är jätteduktig. Men jag hade verkligen hoppats på Eric Saade.
Och det blir alltid den låten som jag inte tippade på.
Iallafall, Grattis Anna.

Och så röstar vi rätt ikväll!

Jag vill bara be er att rösta på rätt låt ikväll. Och helst inga ballader, då nästan ALLA länder i Eurovision kommer att framföra en ballad. (Suck). Den enda balladen som kommer funka är faktiskt bara Israels låt.
Iallafall så tror jag att folkets favoriter är:
  • Timotej
  • Pernilla Wahlgren
  • Darin

Mina favoriter (I nummerordning) är:
  1. Eric Saade
  2. Salem Al Fakir
  3. Andreas Johnsson
RÖSTA RÄTT IKVÄLL (läs: Rösta på Eric Saade)

Ja, det var bara det.



THEY`RE BACK!!!!

FINALLY!!! Har letat, längtat och gråtit över att jag inte fått tag i dem.
Åh vad jag kommer bära dem i sommar!! Och kanske möjligtvis på AC/DCkonserten den 30 maj.
Så, här kommer mina absoluta favoritskor (Dock kan jag knappt använda dem, då jag är rädd för att skava bort texten, och för att jag får en sådan skoskav av dem eftersom rämmarna är stenhårda och skorna är ganska tunga.)



Freeeedag!!!

Äntligen! Som jag har längtat! Ska bli så himla kul och skönt. Att äntligen få sova ut i två nätter. Och sedan är ju detta den näst sista helgen som jag tillbringar i Sverige.
Ja, det börjar dra ihop sig nu. Bara 2 veckor kvar. Och då vid den här tiden har jag nästan precis satt mig på bussen i Göteborg till Oslo Galleriet. Om det nu går som det vill, och det vet vi ju inte. Iallafall så ska det bli jätteskönt att få komma bort!

Nu ska jag bara slappa fram tills att det är dags att gå ner i tvättstugan och byta tvätt.

Hörs sen!
Ha de!

Tråkig...

Idag är jag extremt tråkig. Har tvättstugan, så förväntar er inte att jag tänker uppdatera bloggen mellan allt ihop.
Spy på mig om ni vill, men så är det.
Ha de!

Today.

Tog lite bilder nyss och märkte att jag behöver anlita en fotograf till de få gånger då jag har en "Rockin´ outfit". Så resultatet blev inte så bra, men det var väntat.
Iallafall; Enjoy!






Brun T-shirt- H&M
Jeanskjol- H&M
Leopardstrumpbyxor bruna- Gina Tricot
Uggs bruna- Skopunkten

Natti

Nu ska jag ha min egna lilla biostund. Hörs imorgon, då jag kommer ha på mig en skitcool outfit. Den ni!

Ha de!

Träning för lata jävlar

Jag har ett litet tips till er alla.
Så för er lata jävlar (läs Mig) som inte orkar gå ut och träna rekomenderar jag EA Sports Active till Nitendo Wii som träning. Och tro mig, det hjälper! Har en sådan träningsvärk i mina lår, min rumpa och mina vader så att det inte är klokt. Kommer knappt upp ur sängen, och vägrar gå i trappor nu. Fy helvete. Värre än skolgymnastiken asså!

Vad gör EA Sports Active då?
Du har en personlig tränare, som med hjälp av ålder, vikt och längd räknar ut hur många kalorier du ska bränna i veckan, hjälper dig med kosten och får din kropp att bli tränad. Du kan exempelvis välja redan färdiga träningsprogram, eller skapa ett eget. Aktiviteter som du kan välja mellan är bl.a. Tennis, boxning, dans, åka inlines, volleyboll, basket, löpträning, ryggträning m.m Detta fungerar jättebra för mig som inte vågar gå på gym för att jag skäms över hur otränad jag är osv. Det är skitkul, och ett tag funderade jag på att kasta ut vårt xbox 360 och köpa Wii.

Så, har ni en massa pengar att spendera, gör det då på detta!



(Det enda som är lite sorgligt är väl att hon på framsidan redan är smal och tränad. Fy för det)

Nostalgi

Tänkte visa upp foton på mig när jag var mindre. Och så tycker jag att vi spikar regeln om att inte skratta åt mig. Förklaring kommer efter varje bild.


Okej, en tjockis var jag iallafall när jag var liten. Det här är då jag och min barndomsvän och fd. granne Sara. Vi lekte jämt!


Detta är min klass i lågstadiet, och vi har en maskeradfest. Om ni undrar vad jag skulle föreställa så är det en bebis. Dock vann jag inte, utan Clownen Sandra.


Detta är jag och min bästa vän Sathalie när vi är på väg på klassresa till Köpenhamn i 6an. Bry er inte om Martin och Malte, då jag inte har en enda aning om vad fan de håller på med.




Vårkänslor

Det märks att det är vår när folk börjar cykla!
Det hurrar vi för!

P!nk vs. Paris

Läste i en Okej-tidning igårkväll/natt från 2006, där det var en exlusiv intervju med Paris Hilton. Intervjun var i samma veva som hennes singel "Stars are blind" skulle lanseras i Sv. Hon berättade iallafall att hon inte tycker om P!nk och att hon ber alla DJ´sen att inte spela hennes musik, och att den är jättedålig. Och det är BARA för att P!nk dissade henne i hennes musikvideo till låten "Stupid Girls".

Det säg även att Paris skulle ha gjort en "ge-igen" låt till P!NK.
Så det jag undrar nu, berätta vilken det är så att jag kan lyssna, skratta och bara önska liiiiite att jag kan skjuta henne.

Team P!nk eller Paris Hilton?
P!NK SÅ KLART!

Barnvakt

Sitter hos svärmor och är barnvakt åt barnen. De leker kurragömma. Yay. Snart blir det mat (D.v.s när alla kommit hem) och förhoppningsvis lite efterrätt ;) Och så ska jag passa på att gratta älskligens storasyster för att hon är gravid.


På tal om graviditet; Min bror verkar inte fatta det där med skämt om graviditeten... Ta ett chill pill Stefan. Jag är inte gravid!


DAGENS POSITIVA: Vi kommer eventuellt få hem vår bar idag! Yay!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update: Fick leka sjuksköterska nu, då Emil trampat på något vasst så att han blödde. Jag gillar rollen.. men bara en liten stund.

Lördag

Idag mår jag lite bättre faktiskt. Har sovit ut ordentligt och har inte ont i halsen längre. Det är asbra! Dock nyser jag en massa, men det får man väl tåla. Hoppas bara att jag inte blir sjukare, för det har jag inte tid med!
Om en halvtimme ska vi dra till älsklingens mamma och passa ungarna, då de ska åka och hämta ett piano till älskligens lillasyster som ska börja spela. Kul!
Så nu måste jag fixa iordning mig.
Hörs sen!
Ha de!

Hate

Jag hatar att vara förkyld.
Halsont, snorig näsa och allmänt trött.
GAH! Hela helgen är förstörd

cold

Värmer mina händer mot temuggen. Den är skollhet. Det är skönt.

Ibland så...


Ibland blir jag rörd över mig själv. När jag väl vill, ja då kan jag!

(Bilden är en kommentar från bilddagboken, som jag skrev till min älskade vän Sathalie)

Tihi.

Älsklingen diskar. Det ser kul ut.
Undrar om jag också rör mig sådär gulligt när jag diskar.
Hmm. Får be han videofilma mig nästa gång jag gör det. Haha
Ha de!

Sol

Idag är jag glad!! Idag lyser solen och det är nästan rikigt varmt. Behövde inte ens ta på mig min jacka när jag nyss var ute och rökte, utan det räckte med min tjocka olle som jag hade på mig. Är inte det underbart?
Och så fick jag reda på att det inte var så himla mycket som jag låg efter i i skolan som jag trodde. Det är bara lite instuderingsfrågor, ett omprov och en bok som ska läsas ut ikväll inför en "tenta" imorgon.
Det tar jag ikväll. Jag läser ju alltid på kvällen, så det blir perfekt.

Det enda som oroar mig just nu är biljetterna till AC/DC. Pappa har inte fått svar på jobbet än om de fått tag i 4 st, så det kanske inte bli av :( Då blir jag lite ledsen i ögat faktiskt.

Men jag är fortfarande glad!! Yay!

tejp

Har man inga mallar till fransk manikyr så går det lika bra med tejp. (y)


Tisdagskväll

Sitter här i köket och har precis haft min lillebror på besök.
Ska tillbringa kvällen här vid laptopen och leta reda på lite fakta om barnsoldater. Arbetet ska vara inlämnat på söndag, så jag måste nog skynda på litegrann!

Lyssnar även på Ke$ha och dansar lite i takt. Hennes album är skitbra faktiskt. Alla låtar är starka och får en att vilja ställa sig på bordet och dansa loss!! Favoritlåten just nu denna vecka är "Backstabber". Är på det humöret och känner att den passar asbra till vad jag känner.
Och så är hon nästan lika snygg som P!nk, och det är ett bra tecken. Men bara nästan.

Vad ska ni göra ikväll?
Ha de!

.

Identitetskris.

förvirrad.

Känner att allt inte går min väg idag. Känner att jag inte är mig själv. Orkar ingenting. Orkar knappt gå ut på uteplatsen och röka, orkar inte ringa ett telefonsamtal till skolan, orkar inte ens blogga, men jag gör det ändå.

Jag känner mig nere, men ändå inte, Känner mig ledsen, men ändå inte. Känner att jag inte har en enda vänjävel i skolan som verkligen VILL vara med mig.

Jag är arg på alla, men ändå inte. Ingen har gjort mig någor dumt, ja, förrutom lite skitsnack. Men ändå vill jag bara Gå ut.Skrika.Slå.Och gråta.

Vad fan är det med mig?!
Hjälp.

Steg 1

Steg 1 klart, nu är det bara den bruna färgen kvar.
Resultat: BRANDGULT.
Ska man skratta eller gråta?



(I visst sken ser det rosa ut)

RSS 2.0