Blandade känslor.

Var på¨ultraljudsundersökningen idag och fick veta att det inte var något fel på den högra sidan av buken; dvs. Bukspottkörteln, levern och det. Visst blir man glad när man vet att kroppens organ fungerar som de ska, men jag vill ju samtidigt få reda på vad det är för fel på mig. Jag vill att de ska hitta något som inte stämmer så att jag slipper vara ovetande. Det hade räckt med att de sa att jag producerar för mycket galla, eller att jag har magsår, eller varför inte att jag har en tumör i magsäcken (okej, man ska inte skoja om sådant, men just nu hade det nästan varit ett glädjande besked, så att jag kan få rätt medicin och sedan bli bra igen). Vad som helst hade gjort mig glad, och att de verkligen bryr sig om mig. Att de inte bara tar mig som tjejen som har ont i magen.

Jag kanske är gravid. Eller skengravid.
Jag måste hitta felet...

Till röntgen

Har fått tid till en ultraljudsundersökning idag klockan 3. Så jag håller på att fasta för fullt nu.  Jag hoppas verkligen att de hittar något fel. Jag blir "glad" fad fan det än är. Vill inte vara ovetande. Det är det värsta som finns. Så det så.

Söndag

Idag var det den "lugnaste" dagen med magen och det. Vaknade vid ungefär 9-tiden och mådde lite illa och hade obehag i magen, så jag sprang ner och svalde min Voltaren tillsammans med ett glas yoghurt. Sedan var det bara sängen som gällde. Tyvärr kunde jag inte somna om, så jag fick gå på toaletten och spy. Fast denna gången var det inte galla, som det brukar, utan yoghurten. Lindrigare för halsen iallfall. Ja, sen var det bara att lägga sig och vänta på nästa attack. Och den kom. Men kvar i magen fanns det ingenting, så det blev bara lite hulkningar och sängen igen. Tredje gången kom gallan, och då orkade jag inte mer. Gick ner till Sathalies mamma och fick en Pepsid Duo, och sen dess har allt varit lugnt. Jag har tillochmed klarat att dricka lite kaffe. Underbart! Visst har jag kvar lite obehag i magen, men jag har iallafall inte behovet av att spy längre. Och klockan är bara två. Det blir kanske bättre nu. Sathalie tyckte att jag skulle låna hem lite Samarin, som jag kan ta på morgonen innan praktiken. För det är ju det jag fasar för. Att jag ska må så dålig att jag spyr där. Då får jag definitivt inte godkänt i kursen, och inte heller om jag är hemma fler dagar. Men tur som det är så har jag nästan bara kvällsturer kvar, och det är ju då jag mår som bäst.

Sathalies mamma tror fortfarande att jag är gravid, men det har jag redan uteslutit. Isåfall skulle jag vara i 6:e månaden, och då hade det synts. Dessutom har jag inte gått upp i vikt. Snarare nedåt. Min fina leopardmönstrade T-shirt har ju blivit för stor, så att allt bara hänger på mig.

Visst, jag vill gå ner i vikt, men nu känner jag hellre att jag är tjock och lycklig och frisk än att spy varje morgon och bli pinnsmal.

Lördag.

Igår var bara en sådan cpdag (ursäkta uttrycket). Den började skit, sen blev det bra, sen ringde jag mamma, och då blev det skit, och sen blev det bra, sedan mådde jag bra, sedan blev det skit igen.

Förklaring:
Mådde skit: Spydde som en gris på morgonen när jag vaknade.
Mådde bra: Läkaren tog mig på största allvar och skickade en remiss till röntgen för ultraljudsundersökning av magen och det området.
Mådde skit: Ringde mamma och var så jävla förtvivlad så jag inte visste vad jag skulle göra. Var orolig över mina betyg och det.
Mådde bra: Fick reda på att jag har fått VG i Psykologi B, vilket jag trodde var bullshit, då jag förväntade mig ett IG.
Blev skit: Älsklingens bil gick sönder på Hästö. Mitt i vägen, så vi fick putta den. Illa.


Nu är dock bilen fixad, hoppas vi, och jag mår någorlunda bra. Ja, inte i morse då. Då mådde jag skit. Men det är ingen nyhet längre. Ni får tycka vad ni vill, men där, på morgonkvisten önskade jag bara att jag istället kunde få dö.

Orkar inte mer

Efter ett halvår av illamående till och från ska jag nu imorgon besöka vårdcentralen och TVINGA dem att ta en massa jävla prover för att se vad det är för fel på mig. Jag orkar inte ha det såhär längre. Min praktik och ALLA mina betyg från denna termin har fått ta skada på grund av min jävla mage! (Någon som vill donera till mig?)
Och nu när jag äntligen fått ett sommarjobb på tio veckor är jag livrädd att jag inte kommer klara av det. Att jag kommer sumpa allt på grund av min satans mage. Jag orkar inte vakna vid 7 för att sitta vid toalettstolen och spy galla i 5 timmar, för att sedan må någorlunda bra.
JAG ORKAR INTE!

Herregud, alla kommer tro att jag är bulimiker.

Funderingar om kvällens miss Marple

  1. Miss Marple dricker väl te, inte kaffe? Hon är ju engelskman/kvinna?! De dricker ju sällan kaffe.
  2. Alltså, poliserna på den tiden; VARFÖR I HELVETE VISSLAR DE I VISSELPIPA FÖR?!?!  Fattar de inte att folk skrattade bakom ryggen på dem, för att de var så dumma att tro att man skulle stanna bara för ett litet pip?!
Nejdu. Inte alls lika bra som det ska.
Funderar starkt på att läsa böckerna istället. Där får man ren, konkret fakta.
Och på tal om ingenting förrutom att det är Agatha Cristie som skrivit om båda karaktärerna; Är "Poirot" bög? Pappa tycks tro det.
Snälla, få mig att förstå?

Ja!

min favorittant visas på tv4+ ikväll :) Dock är det fel skådespelerska. Men så länge jag kan ta del av Miss Marple´s mordgåtor är jag nöjd.

The perfect combination

Ett glas + 2,5 dl vanliljyoghurt + 1 msk Oboy = Mumsfillibabba

MÖSSPÅTAGNING

Idag ska jag inte blogga. förrutom att visa bilderna som jag tog innan.


<3

Kaffe och kaka är den bästa frukosten. Punkt.


Tisdag

Idag har eftermddagen varit kanon. Först och främst har jag fått hem mn studentklänning. YAY. Dock måste jag skicka tillbaka den på geund av ett hål i den, men nu vet jag allafall att den passar. Och sedan letade jag fram mina skor jag köpte på Gran Canaria förra året som jag inte kunna använda för min stukade fot. Och de fungerade som de skulle med. Blev en dm längre och mina ben blir fabulous.

Men nu ska jag sova. Upp vid 6 imorgon.
Ha de

Jojomensan

Trots motgångarna idag har jag varit duktig. Jag har möblerat om i sovrummet och bytt sängkläder, samt damsugit. Där var det så mycket dammråttor så att man skulle kunna tro att vi två har en egen liten odling hemma. Men så är inte fallet.
Ge mig cred nu, så kanske jag orkar med resten av lägenheten.

Tid för blogginlägg

Troligen sjuk. Eller ja, jag är sjuk, men troligen magsjuka eller något sådant.
[x] Lös i magen
[x] Illamående
[ ] Spytt

Jag bara ligger och väntar på att få kryssa i den sista rutan, sedan är mitt liv ett helvete ett dygn eller två framöver.

DREGLAR

Kåtslag?! GE MIG!!!! ->

Jobb

Och det gick bra på jobbet idag. Skönt! Trevlig personal att jobba med idag också.
Men nu är jag helt slut.

Over and out

kvällen

Jag ska tillbringa min fredagskväll i sängen med en massa nyinköpta godisbitar och en hela cola för mig själv.
Ja, ni förstår, min man har lämnat mig. Han ville inte vara tillsammans med mig. Han orkade inte. Jag var väl för tjatig eller något. Klagade bara på hur dåligt jag mådde i dag.
Hoppas han kommer tillbaka sen, om en stund...

fredag

Allmänt seg och humöret går upp och ner, och det enda ljud som kommer ur min mun är #fgjhfvbc%&##¤!!
Jobb imorgon, så ingen sömn fram till 1 inte. Men vad fan gör man inte för att utöka ekonomin?

CV

Nu har jag varit duktig och skickat iväg ett cv till ett kanske eventuellt jobb. Fy fan vad skönt det känns. Men man ska inte ta ut allt i förskott. Men jag är iallafall på god väg.
Fan vad vuxenpoäng jag skaffar nu helt plötsligt. Hurra!




Fuck.

Jag har ont i min piercing i örat, svimfärdig och skakig. Vart ska detta sluta?!
Älsklingen får fan ta hand om mig idag, och möjligtvis bära ner mig till tvättstugan en gång i timmen.

RSS 2.0