BLOND(ering)

30 minuter kvar, sedan in i duschen och beskåda mitt orangea hår ;) Imorgon eller på tisdag blir det brunt igen. Håret måste ju vila lite. Slängde i det starkaste blekningmedlet som jag vet, och så ska det vara i håret i en timme.
Love it!
Ha de!

Kvällens planer

Kommer tillbringa kvällen på toaletten och göra:


I wanna start a fight!

Trött på allt och alla just nu. Vill bara bort.





GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

Unstoppable

Fan, jag är helt otrolig!!!
Somnade efter klockan 3 inatt och steg upp halv 7 och började jobba.
Fan, det är inte många som klarar det.
Jag är helt unstoppable!
Ha de!

.

Paus

hej

Och god förmiddag på er alla.
Sitter här i soffan och dricker kaffe medans jag tittar på biggest loser. Funderar på att ansöka dit, så att jag kan bli av med mina överflödiga kilon. Inte för att jag tror att jag kommer komma med, men man kan ju alltid drömma.

Idag blir det att dammsuga lite, och sedan dra till Sathalie för att spela lite wii och titta på snyftfilmer. Det kommer bli skönt, att bara slappa lite.

Vad ska ni göra idag?
Ha de!

Opartiska Sverige

Kom på en sak nu när jag var ute och rökte. Den tanken gjorde mig ganska irriterad och med motiverad till att dra härifrån detta neutrala land.

Sverige är sådant opartiskt/netutralt land så att det inte är klokt! Och det gäller i allting, och det är väl därifrån vi har fått jantelagen kan jag tro.

  • Vi skickar halvdana låtar till Eurovision Song Contest bara för att visa att vi är med i tävlingen, men inte för att vinna, för då skryter vi alldeles för mycket.
  • Vi kunde inte ens välja sida i andra världskriget. Vi var helt neutrala. Eller ja, lite mer åt tyskarnas sida, men det var ju bara för att vi inte skulle bli anfallda av dem eller ryssarna.
  • Vi tar in en massa invandrare/flyktingar i Sverige än vad vi har råd med, bara för att de inte ska bli arga på oss, men vi är tvugna att skicka tillbaka några för att alla andra länder ska tro att vi favoriserar det specifika landet.
Håller ni med, eller är jag helt ute och cyklar?
Iallafall så jag tror.

Iväg

Ska snart dra iväg till mina svärföräldrar på middag. Så nu håller jag på att fixa till mig. Det är bara håret som ska borstas, sedan är jag ready to go.
Gömmer min uppsvällda mage från pizzan igår i ett löst sittande linne med en cardigan över. Stilrent och snyggt. Typ.

Ha de!

Saved

OH.MY.GOD!
Jag har nog sett den löjligaste komedin/ungdomsfilmen NÅGONSIN. Saved heter den, och jag tycker synd om mina ögon just nu, som fick genomlida denna otroligt kassa film.

Handling: En tjej får reda på att hennes kille är bög, och försöker få honom "frisk" från denna hemska sjukdom genom att göra det Jesus sa till henne: Ha sex.
Hennes kompisar stöter ut henne eftersom hon inte vill ha bönestund med dem för att göra hennes kille frisk, och hon märker att de utstötta i skolan är hennes verkliga kompisar. Hon blir gravid. SUPRISE! Hon lyckas gömma hennes växande mage från hela skolan, inklusive hennes mamma. De kommer på henne, och relegerar henne och hennes kompisar, för att de "vandaliserat" skolan genom att spraya klotter på skolan. De kommer tillbaka till balen och förklarar vem som verkligen är förödaren. Sedan föder hon ungen. SLUT.


JAG DÖÖÖÖR vad löjligt.
Trött.
God natt.

Fredagsmys

Sitter här i soffan och väntar på att älsklingen ska komma hem. han har varit och lämnat bilen nu ikväll, så jag har passat på att göra färdigt mitt arbete i Psykologin som handlade om Klassisk Betingning.

Ikväll ska vi bara mysa och titta på en del filmer som vi lånat av älsklingens storasyster och hennes sambo. Frågan är bara vilken av filmerna det blir. Vi får se. Har iallafall bunkrat upp med nötter, cola och godis. Mums.
Händer för er ikväll då?
Ha de!

Konsert

En liten fågel viskade i mitt öra idag på donken att P!nk kommer till Ullevi den 23/7 (om jag inte minns fel) för konsert. JAG SKA DIT om det så är det sista jag gör! Ståplats skulle visst kosta ca 600 kr. PERFEKT!

JAAAAAAAAAA!

Nu var det gjort! Nu har älsklingen tagit körkort!!!!
Så jävla underbart!
Det ska firas med pizza och ett glas rödvin tror jag. Tihi!
Och så ska jag faktiskt ta och bjuda på en bild på min söta lilla sak
Skriv grattis, då blir han glad!
Ha de!

Snälla!

Jag tycker att min lesbiska crush (som Fröken Bitterfitta så snällt säger till alla snygga tjejer) Alecia Moore a.k.a P!nk borde släppa ett nytt album snart, då jag börjat tröttna på hennes låtar från det senaste albumet "Fun House". Tycker faktiskt att det albumet är det sämsta som hon gjort. "Try This" är ju helt klart det bästa.

För praktiskt taget alla låtar i "Fun House" handlar om att hon och motocrossföraren Carey Hart gjort slut. Tur som det är så är de tillsammans igen. Han är ingenting utan henne, och hon är ingenting utan honom. De är Hollywoods snyggaste (och bästa?) par. Så det så.

snääälla Alecia, ut med ett album nuu!


Dumma klor

Nu är jag hemma igen och har hängt upp alla blöta kläder. Och varje gång jag hänger upp badkläderna kommer jag på hur skitiga de egentligen är, fastän att man inte ser det. Dumma atlanten som sabbar min vita bikini. Måste ta och köpa nya. Vet redan vilka jag ska ha, dock har de inte kommit ut i butik än, och på nätet så kan de inte levereras förrrän vecka 16. Så ingen panik där inte...

Fick volym i håret idag iallafall när jag fönade det. Hipp hurra!
Dock blev jag illröd i ansiktet igen, så jag såg ut som om jag hde solat solarium för länge. Inte bra.
Och så kliar hela min kropp just nu. Tror bestämt att jag är lite allergisk mot klor. Till min besvikelse. Jag som älskar att simma och bada. Känner mig så lätt då. Som om jag vägde 20 kilo. DET är underbart!

Måste nog gå och smörja in mig nu.
Ha de!

Eftermiddag

God eftermiddag på er alla!
Om en liten stund ska jag iväg och simma med min lilla vän, som jag är kontaktperson åt.

Efter det hoppas jag att Anna kommer hem till mig så att vi kan jobba på Psykologiarbetet som ska vara inlämnat imorgon. Ve och fasa för det!

Men nu: Titta på curlingen och dricka lite kaffe.
Ha de!

Till sommaren

Okej, det är ganska långt tills sommaren, men jag har ändå bestämt hur min "dresscode" kommer se ut.


  • Korta jeansshorts
  • Löst sittande linnen
  • Snygga solbrillor
  • Klumpiga kilklackar (älskar kilklack!)
  • En massa snygga silversmycken
ME LIKE!

Förlåt

Måste bara skriva ett litet förlåtinlägg.

  • Förlåt för att jag sjunger falskt som ni måste lyssna på när jag sjunger kareoke eller har hörlurarna på och lyssnar på musik på Spotify (Riktat till Sathalie och älsklingen).
  • Förlåt för att jag blir sjukt glad när jag ser en ambulans med blinkade blå lampor.
  • Förlåt för att jag ibland skrattar åt er när ni ramlar eller gör bort er. Skadeglädje är den sanna glädjen, sålänge ni inte gör illa er.
  • Förlåt för att jag ibland kan haspla ur mig saker som "Du är ju efterbliven" både när jag är nykter och salongsberusad.
  • Förlåt (speciellt Sathalie) för att jag gör bort dig på PM genom att hoppa i soffan och headbanga så att min finfina frisyr förstörs och jag ser nyknullad ut.
  • Förlåt älskling för att jag tvingar dig att hämta en massa saker hela tiden, bara för att jag inte orkar lyfta på mitt egna arsle.
Ehm, jaa.
Det finns väl inget mer att säga än Förlåt.
Men jag älskar er. Och jag hoppas ni älskar mig.
Ha de!

Besök

Först och främst: Förlåt syster, men jag tog inget kort på bilderna. Och bebisen ville inte vara med på ultraljudsbilderna, så man såg bara en lite klump.

Förlossningen är beräknad på midsommarafton, så det betyder att broder och Isabell kommer att befinna sig på Sweden Rock i sommar. Eller ja, Isabell följer med min broder eftersom det ligger så nära förlossningsdatumet så att hon vågar inte vara långt ifrån honom.

Och Isabells mage är inte så stor än, men hon har enorma problem med att komma upp ur soffan. HAHAHA säger jag bara. Och ungen har hittat hennes kisseblåsa, så han/hon sparkar på den hela tiden så att Isabelle nästan flyger upp ur soffan. Det fick jag se idag. Hon berättade att det är ett tecken på att hon ska kissa.

Sedan beklagade hon sig över sängen. Att de måste skaffa en annan säng, då det kommer bli praktiskt taget OMÖJLIGT att ta sig upp ur deras låga vattensäng sen när magen vuxit. Jag erbjöd mig att ta över den, men broder vägrade.

Så nu har jag druckigt en massa kaffe, så att jag tror att jag kommer få ont i magen om en stund. Illa. Muffins har jag kvar, så jag ska ta och äta några nu. MUMS!

Ha de!

Oväntat besök

Snart kommer min älskade broder och hans fästmö och hälsar på för att visa lite bilder på bebisen i magen.

Bloggar senare och lägger upp ev. bilder :)

Ha de!

Angus Young

Tre saker om Angus Young:

  1. Coolare snubbe finns inte!
  2. Vitare ben får man fan leta efter.
  3. Han har de smalaste benen jag någonsin sett. Smalare än lilla Kissans photoshopsredigering. (Kolla in liveklipp på honom så ser de ÄNNU smalare ut)

Mätt

Är otroligt mätt just nu, så att jag skulle kunna somna framför Tv´n.
Men det kan jag inte. För jag har en massa plugg framför mig nu, som jag måste ta tag i, så att jag slipper det på lovet.

Men först ska jag spela lite på FB, och sedan gå till sängen för studier. Hade jag gått dit direkt nu, så hade jag nog spytt på böckerna, för man kan ju inte ligga på mage då.

Oj, nu blev det invecklat.
Ha de!

Tisdag

"Bara" 3 skoldagar kvar innan det är lov. Fy fan vad skönt det ska bli! Dock hoppas jag att jag får jobba lite på lovet, så att jag har råd till att åka till pappa på påsklovet. Kan ju inte ta från Sweden Rock- pengarna, för dem måste jag ju bara spara.
Och sedan kommer ju alla mina pengar från mixfonden att spenderas på AC/DC konserten.
Usch, det är jobbigt att vara student.
Vill vara ekonomiskt oberoende.

Ja, vad händer idag då? jo, vid 2 ska jag köra lite bil, och sedan sätta mig på körskolan och plugga röven av mig. Måste verkligen komma vidare med teorin. Sen när man kommer hem blir det att laga mat och fortsätta med pluggadet. Måste få färdigt psykologiarbetet och alla instuderingsfrågor i Sjukvård och Lindrande vården.

Ingen slappdag för mig inte. Vad ska ni hitta på idag då?
Ha de!

Update

Okej, liiite för mycket kaffe.
Nu mår jag illa istället...

Mardrömsupplevelse

Älskling berättade en sak för mig innan idag som jag hade tänkt skriva om nu.

En av våra bekanta var i Göteborg i helgen. Och som ni kanske vet så blev en kille rånad i en bankomat och sedan knivskruren till döds. (Ni kan läsa om det här) Vår bekante stog precis bakom killen som blev knivskuren och hade festat med honom tidigare på kvällen.

När älskligen träffade han idag på bussen var han fortfarande i chocktillstånd. Han var helt tom i blicken och hade inte fattat den ännu.

Kan verkligen förstå honom. Jag hade nog varit likadan och haft mardrömmar om det i flera månader efter händelsen. Och sedan vittna om det i en ev. rättegång och se gärningsmannen. Nej fy fan! Stackars honom. Och stackars den avlidnes föräldrar och övriga anhöriga. Jag lider med er!
Jag vet hur det känns att förlora en nära vän som blivit mördad. (Ja, jag anser fortfarande att Simon blev mördad)

Detta kan hända vem som helst, när som helst. Och jag börjar bli rädd nu, på riktigt. Vart är världen på väg?

Dagens höjdare

Wihow!
Jag kan börja leva igen!
Jag kan nämligen dricka kaffe utan att få extremt ont i min mage, så att jag ligger på soffan med byxorna nerdragna till knäna och skakar. (Okej, det där lät lite konstigt. Och väldigt erotiskt. Undra om älsklingen tänder på det? Hmm. Tål att tänkas på...)

Så nu ska det firas med ännu mera kaffe!
JA!
Ha de!

Måndag!

Idag har det bara hänt en massa bra saker. Till exempel så har min lilla fis tagit körkort! Gå in på hennes blogg och gratta henne, annars blir jag lite ledsen i ögat, va.

Sen fick jag reda på att jag fått MVG på mitt hälsoprofil-arbete! Yay! Jobbade satan med det, så jag känner att jag verkligen förtjänade det. (Gratta mig..JAAA!)

Just nu sitter jag här i lilla soffan och lyssnar på Backyard Babies medans älskling spelar. Idag är han en liten tråkfis.


Nej, nu ska jag nog (kanske) brygga lite kaffe, och sedan invänta besök från svärmor.

Ha de!


Söndag

Sitter här i min lilla höra, nyduschad och klar. Känner mig extremt fräsch just nu, och luktar jättegott. Det enda som saknas just nu är att det ska vara nybäddat i sängen med, men det orkar jag inte..
Får ta att göra det någon annan dag, då jag är pigg på det.

Har tvingat älskligen att sitta uppe och titta klart på Wallander, då jag inte vill sitta själv i vardagsrummet.
Får se hur länge jag kan ha kvar honom här, innan han blir helt grinig.

Ha de!

Er tillgivne Pussy önskar er....

EN GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!!
Hoppas att er dag består av en massa mys med era vänner eller pojkvännen/flickvännen.

Ha de!!

Lördagsmys hos Sathalie

Om en kvart drar jag till Rödeby för att tillbringa kvällen/natten hos min vän Sathalie.
Vi ska bl.a. titta på melodifestivalen och sedan på filmen "När mörkret faller". Kommer troligtvis skriva en recension på den sen, men det beror på ifall jag har tid eller inte.

Kommer inte heller uppdatera bloggen mer idag, då jag bara vill ta det lugnt.

Ha de!

Pussy har tänkt....

Ja, det händer väl inte allt för ofta kan jag säga. Inte om sådant här som jag hade tänkt skriva ner nu.

Alltså. Jag brukar aldrig tycka att en viss låt är "världens bästa" eftersom det finns så otroligt mycket musik som är bra, på sitt sätt. Men nu har jag faktiskt gjort det. Ja, utsatt en låt till världens bästa... Eller ja, årets bästa då, eftersom jag alltid byter. Nu ser det iallafall ut såhär:

  • Bästa Poplåt - Lady Gaga - Bad Romance
  • Bästa "Rockballad" - Backyard Babies - Abandon (Jag får kalla det rockballad, då det är en annan låt som är världens bästa rocklåt)
  • Bästa rocklåt - AC/DC - Thunderstruck
  • Bästa electrolåt - HelloGoodBye - Here in your arms
Ja, det var bara det jag ville säga.
God natt.

Det fanns två stycken!

Medans jag tittade på Top Model hittade älsklingen en annan tvättstuga i denna längan. HURRA! Och det är mindre folk som använder den, så det blir inte lika många dagar man får vänta. Så nu har jag lagt in de första två tvättarna i maskinen och förhoppningsvis så blir jag klar till kvällen.

Hejja mig!

Update

Nu har det gått så länge, så nu är det ingen idé att sparka ut dem. Hinner ändå knappt tvätta allt och ännu mindre få allt torkat. Däremot vill jag ge dem varsin bitch-slap och visa dem hur fan man sätter upp sig på tvättlistan.

Nej. Detta är bara respektlöst.

Irriterad

Just nu är jag lite sur faktiskt.
Det är nämligen någon som har tagit vår tvättid. Kommer varken in i tvättstugan eller vet vem det är, så jag kan inte göra ett skit just nu.
Och vi som har en massa jävla tvätt att få ren.

GAH!

Dagens...

Det var ett tag sedan jag lade upp dagens outfit, så jag kan ju passa på nu.
Dock är webcameran skitdålig, men det får ni tåla.


Skjorta - Bik Bok i Norge
Jeans - Vero Moda
Skärp - Glitter



Min söta gråa topp som jag köpte idag. 79.50.


Nu ska jag dricka en kopp kaffe innan det är dags att sätta händerna i vasken och diska tills fingertopparna ser ut som russin.

Ha de!

Torsdag

Oh, tog en liten sovmorgon idag, då jag inte kunnat sova inatt p.g.a. mensvärk och en extremt irriterande huvudvärk som vägrade att försvinna.

Jag vaknade iallafall utvilad och redo för att gå till skolan.
Slutade lite efter 12, så då stack jag till körskolan för att plugga lite, och eventuellt bli klar med ett körtest. Och det gjorde jag. Ett steg i rätt riktning. Känner mig så otroligt nöjd faktiskt.

Drog därifrån lite innan 4, för att det var dags att möta tjejen som jag är kontaktperson åt, så att vi kunde fika. Mitt i alltihopa så gav hon mig ett kuvert med ett jättefint kort som hon gjort själv med en massa hjärtan på. Hon önskade även mig en glad alla-hjärtans-dag. Då blev jag glad!! Älskar sådana små överraskningar! Gör inte ni det?

Efter fikan drog jag och hon på stan och så köpte jag en jättefin grå topp med markerade axlar. Billig och bra! Kanske visar den sen, om jag hittar min kamerasladd. Den har försvunnit...

Nej, nu ska jag titta färdigt på Grey´s Anatomy och bara slappa.
Ha de!

Tävling

Skulle bara meddela er om att jag är med och tävlar på hotgossips.blogg.se om en ny design till bloggen från Adelinez.

Kika in där ni med!

Ha de!

Hypokondriker...

Alla som känner mig vet att jag är en hypokondriker. Och alla som har läst min blogg vet att jag har mått illa och haft ont i magen nu i ett bra tag. Idag kände jag fler symtom, som man har vid typ gallstensanfall och blindtarmsinflammation. Och jag tror helt ärligt att jag har någon av dessa följande sjukdomar:
  • Blindtarmsinflammation
  • Jag har fått ett gallstensanfall
  • Magsår
  • Magkatarr
  • Cancer i magsäcken och i tarmarna
Så ni förstår att jag är ganska orolig just nu... Och jag vågar inte ta kontakt med Vårdcentralen igen, då de säkerligen kommer att skratta ut mig, med tanke på att jag var där för mindre än en månad sedan. Men jag känner att det är något mer än vad som han sa; att jag hade virus i halsen.

Tänk om det är så att jag har cancer i tarmarna och måste använda mig av stomipåsar hela livet ut? No offence till de som har anhöriga som har det, men jag personligen skulle ALDRIG vilja leva med det. Jag jobbar med gamlingar som har stomier, och jag får byta dessa illaluktande påsarna var eviga dag. Jag klagar inte heller på mitt jobb, men jag kan verkligen förstå dessa arma människor som inte kan sitta på en toalett och bajsa, utan måste se påsen fyllas med "halvfärdig" bajs, som sedan luktar äckelpäckel.

Tänk mig, en tjej på 18 år som precis börjat leva, att bära en sådan påse på magen varje dag. Inte kunna ha en bikini på sig utan att den syns, och aldrig känna sig helt fräsch.
Nej, jag tar hellre livet av mig. Seriöst.

Så just nu är jag ganska deppig, och det tar ganska mycket på min energi just nu. Och jag känner att jag kommer att börja gråta när som. Och det förbättras inte nu när jag lyssnar på Backyard Babies med låten "Abandon"

I-landsproblem? Ja, jag vet inte. Men det är inte hälsosamt för mig att vara som jag är just nu...



Förlåt.

Plugg, plugg och åter plugg.

Nu ska jag vara osocial och plugga nästan hela kvällen. (Nya Beck-filmen ikväll vettni)
Jag ska inte ens laga mat, diska eller dammsuga, för det tar älsklingen hand om.
Ibland är han en underbar sambo.

Ha de!


Prov i människan socialt och kulturellt, som bl.a. innehåller könsstympning.
(Bilder tagna från Google)

dötid

Försöker döda lite överbliven tid just nu.
Egentligen borde jag göra lite nytta, som att diska, dammsuga eller att plugga. Har ju prov i morgon och har inte öppnat böckerna någon gång under denna veckan...
Men istället för att göra det så lyssnar jag på Paramore, spelar på FB och har tv´n på ljudlöst medans Ellen De´Generes pratar.



Just det... på tal om exakt ingenting, så har det börjat växa upp någonting ur mitt hål i käften. Alla trodde det var tanden som hade börjat komma, men jag trodde det var en rot, som tandläkaren bestämt berättade att det skulle jag ta bort själv. Sagt och gjort. Jag fick bort den. En liten liten "tagg" flög bort. Och nu sitter jag och drar tungan över hålet och letar efter mer skit som inte ska sitta där.
(Oftast när jag pillar bort saker ur munnen; det kan vara popcornskal, tandflisor eller något annat så får jag en sådan obehagskänsla. Som att jag är äcklig. Typ. Går inte riktigt att beskriva känslan. Men det är jobbigt).

Nu ska jag ta och dricka lite kaffe och börja lyssna på "El Tango De Roxanne" med José Felicia och Ewan McGregor, som just nu slogs på på Spotify.
Ha de!

Tisdag

Godmorgon allihop!
Ska snart dra iväg till min enda lektion; Psykologi. Anna och jag har nämligen bestämt att vi ska gå på tisdagar också, inte bara fredagar. Det kanske kan öka våra betyg. Haha

Om en kvart måste jag gå till bussen, men vad ska jag göra nu?!
Jaadu...


Ha de!

Praktikplats

Det börjar dra ihop sig för praktiken. Eller ja, det är väl ca 10 veckor kvar, men idag fick vi reda på vilka platser det var att välja mellan. Halva klassen (inklusive jag) blev helt motsträviga när vi fick höra dem. Ortopeden, Rehab, MOA, Öronmottagningen m.m. JAG VILL INTE VARA PÅ SJUKHUSET!!!
Men jag har inget val, så min lista blev senare:
  1. KvinnoKliniken (KK)
  2. Rehab - Smärta
  3. Öronmottagningen
(Någon som varit(jobbar) på någon av dessa mottagningarna och kan berätta lite?)

Ha de!

YES!!!!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Min älskling klarade uppskrivningen idag! Både jag och han är helt överlyckliga just nu, då vi trodde att det inte skulle gå på första försöket.

Och han lurade mig, den djävulen! Han bara kom hem med pappret och visade mig. Jag hade ingen aning.
Nu hoppas jag bara på att uppkörningen kommer gå lika bra. När den nu är.. Har ingen som helt aning. Men han gillar visst att hålla hemligheter för mig..


(Bild tagen från google)

Måndagsmorgon

Hejsan!
Sitter här i soffan helt nyduschad och tittar på Vakna Med The Voice. Håret är helt nyduschat och hyn är glansig av creme....och finnig. Alltid när jag har mens så ploppar finnarna upp. Allt för att göra denna vecka ännu värre. Och just idag har jag inget smink här hemma, då jag glömt allt hos mamma. Det jag har att använda är ett halvgammalt extrapuder i väskan. Men det täcker inte finnarna. Blö

Försöker också få i mig ett glas vaniljyougurt, så att jag inte går hungrig fram tills 11 i förmiddag. Det kommer och går i perioder det där. Frukost eller inte. Te.x. i högstadiet, då kunde jag inte äta något på morgonen, så jag fick alltid pengar av mamma så att jag kunde köpa det där i stället. Men för bara något år sedan så kunde jag äte jättemycket på morgonen. En tallrik havregrynsgröt, ett glas juice och en macka. Och det gick hur lätt som helst. Nu måste jag verkligen TVINGA mig i yougurten. Så på det sättet så saknar jag förra året.

Ha de!

Kvällsgott

Sitter här i soffan och tittar på "I en annan del av köping" och mumsar på prinsesstårta som älskligen hade med sig hem igår från svärmor.
MUMS!


Ursäkta den dåliga kvalitén på bilden. Det är mörkt i rummet.

Ha de!

Söndagskväll

WOHOW!
Jag har gjort det jag skulle göra idag. Ja, visserligen hann jag inte dammsuga, men jag gjorde läxan istället, som ska vara klar imorgon. Skrev ca 4,5 sidor, så jag är nöjd. Sedan läste jag typ 20 sidor om hälsopedagogik, som också ska vara läst tills imorgon. Och jag har inte ens känt mig stressad! Ett steg närmre för att må bättre.

Nu ska jag bara slappa framför Tv´n hela kvällen, och sedan avlsuta med Spider-man 3.

Ha de!

Söndagsångest

Är det bara jag, eller får man inte lite ångest på söndagen för att helgen nästan är slut, och för att man inte gjort ett skit. Men det ska det bli ändring på. Jag ska diska, dammsuga lite och sedan laga mat. Handlat har jag redan gjort, så det kan jag stryka på dagens "to do- list"
Men först: Liiite TV-tittande.
Ha de

Nej för Melodifestivalen

Är så trött på Melodifestivalen så att jag kan spy. Allvarligt. De tråkigaste låtarna gick vidare. Och den enda som var bra åkte ut. Som vanligt. Bara för att hon inte är lika känd som Ola och Salem Al Fakir.

Nej, bojkotta Melodifestivalen.

Recension: Det regnar köttbullar

Handling: Sedan Flint Lockwoods barnsben har han velat komma på den där uppfinningen som ska revolutionera sättet de lever på för alltid. Flint bor på en liten ö vars enda naturtillgång är sardiner, öbornas kost är således väldigt enahanda. Hans lösning är en uppfinning som kan omvandla vatten till mat. Av misstag råkar maskinen bli uppskjuten bland molnen vilket gör att den omvandlar regn till mat. Det är genialiskt, speciellt som Flint kan sända önskemål till sin apparat uppe i himlen. När borgmästaren ser de kommersiella värden i detta väderfenomen vill han att Flint skruvar upp hastigheten på apparaten och skapar mer och mer mat. Istället muterar matapparaten i himlen all mat och godis som blir gigantiska och når jorden i olika typer av oväder. Bara en man kan stoppa dess framfart och Flints kamp mot maten blir långt mycket tuffare än vad han väntade sig.

Egna åsikter: Jag trodde att filmen skulle vara lite mer hysterisk och rolig, som animerade barnfilmer brukar vara (tänk Hitta Nemo). Vissa delar av filmen var jättebra och kul, men mestadels satt jag och väntade på skämten. Kom de? Nej. Filmen hade en genomtänkt handling, men det var väl bara det. Inte ens de små barnen i biosalongen skrattade nonstop. Då är det något som är fel. Betyget för denna film blir 2,5/5



Hemma igen.

Är nu hemkommen från bion, och har precis slagit mig ner i soffan för att titta på "Dance your ass off". Så recensionen får vänta lite, tills jag finner motivation till att skriva om filmen.


Ha de!

Lördag

Idag vaknade jag utvilad, så som man bara kan gör på en lördag, och var jätteglad! (läs inlägget innan)
Har precis tryckt i mig en massa frallor. Ett måste på en lördagsmorgon, inte sant?

Dagens planer? Ja, det är väl isåfall att jag ska gå på bio om en liten stund och se "Det regnar köttbullar". Det ska bli kul. Har velat se den sedan första gången den gick på reklamen.

När jag kommer hem ska jag ge er en liten recension om filmen.

Tills dess: Ha de!

The dream is coming true

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


(Igår blev jag glad)

Oslo 30/5, HÄR KOMMER JAG MED MITT SUPERCREW!!!

Hallå!

Idag har varit en bra dag, förrutom att jag kanske inte gjorde så bra ifrån mig på provet... Men det märker vi sen. Pluggade lite på körskolan idag, så jag blev klar med ett test, vilket gör mig mer peppad på att få körkortet klart innan sommaren. Körde också, vilket gick bra. Hade dock lite otur i en korsning, där jag fick sketstopp.
Ikväll blir det 19års-fest i lilla Rödeby för min del. Vi ska fira världens bästa Joffa. Sitta och mysa med ett par glas vin. Ja, det passar mig en fredag som denna.
Nu ska jag assistera min älskling i köket. Ha de!

Åh

Hur man än gör så blir det alltid disk över. Antingen så har man glömt något i vardagsrummet eller i sovrummet, eller så tar diskmedlet slut. Annars kanske det ligger en massa tallrikar i kylskåpet med halväten mat på.
GAH! Blir så trött på det. Nu får det fan vara slut.

Har iallfall samlat ihop allt som jag kan hitta och ska snart sätta igång med skiten. Jag kommer dö av tristess. (Söker någon som vill leka min städerska livet ut...)

HELP ME!

Ha de!

Åt helvete

Hela min kväll är förstörd.
Är på skitdåligt humör nu. Tack!

Tisdag

Missade min enda lektion imorse p.g.a. att jag inte hörde mitt alarm på mobilen. Det suger så fett!  Har ju missat allt för mycket på den kursen, så man kan ju säga att jag inte ligger så himla bra till. Bajs!


Idag har jag en massa att göra. Ska plugga på ett prov som är på fredag, och det innehåller 100000 medicinska termer som jag bara inte får ihop. Fan. Hatar latin och grekiska. Sedan har jag en studieuppgift i lindrande vård som ska vara klar tills på måndag, men det är väl lika bra att man får den gjord så att man kan ta det lugnt i helgen.
Men först och främst ska man väl ta och göra det tråkigaste av allt; diska.
Ha de!

Hiss och Diss

Hade tänkt att vara lite extra mainstream idag och göra en liten egen hiss/diss lista.
  • HISS
"No tears for queers". En underbar föreställning som handlar om hatbrott som gått för långt och lett till mord. Eller ja, jag skulle snarare säga avrättning och lite tortyr. Det handlade bl.a. om Matthew Shepard som misshandlades till döds för att han var bög.
Om denna föreställning kommer till eran stad ska ni genast bege er dit och se den !!!
Matthew Shepard. Dog för att han var homosexuell...







  • DISS
Jag vill passa på att dissa kommunalarbetare. Ja, inte generellt nu, utan de skom skottar vägar/trappor. VARFÖR I HELVETE KAN DE INTE SKOTTA EN ENDASTE TRAPPA TILL?! Det är så att det är två trappor upp, så att man kommer till gångvägen till vår lägenhetslänga. Dessa trappor används av hur många som helst. Men de har bara skottat en trappa, nämligen den som är sist. Hur i helvete ska man kunna ta sig upp för den första trappan så att man kommer till den andra?! Har halkat TVÅ gånger idag på denna oskottade satans trappan! Allt är så nertrampat så att det är som en skidbacke. Stupar bara rätt ner. Någon dag ska jag fan ta och visa er denna helvetestrappan.
Nej, nu är jag sur så att jag ska ta att koka lite te.
Ha de!

RSS 2.0