Gott nytt år

Okej, jag är väl sisådär 24 timmar före alla andra, men de skiter jag i, för jag är troligtvis inte inne imorgon och bloggar, då jag ska jobba kvällen och sedan göra mig iordning för party party! Utgång på det sen. Underbart!

Nyårslöften?
Ja jag har ett.
Att jag och älsklingen ska klara ett år till.

Har ni med nyårslöften?

Nu ska jag titta på Johan Falk och sedan sova.
Natti Natti!

En tankeställare.

Nej nu måste jag reda ut saker och ting, för snart blir det helt åt helvete.
Angående en eventuell "klassfest" med högstadieklassen.
Jag har inte hindrat er från att ha någon, och det har ni missat, och tror att jag strängt förbjuder er att ha en. NEJ!
Det jag menar är att vår klass inte gillade varandra. Det var skitsnack bakom ryggen på varandra, nekande och psykning. Och det är inte sådant jag var med om. Jag höll på med det också. Det kallas tonår, jag vet. Men att tänka tanken på att alla ska samlas igen, och sedan sitta där med sina fejkade leenden och låtsas tycka om varandra, det är det jag är emot. Och sedan med alkohol i bilden. Det blir bara värre.
Ni ser bara de "lyckliga" stunderna, och visst, det ska man väl se. Men jag ser också de mörka stunderna; då vi var som jävligast. Kommer inte ni ihåg? Allt mot Linda? Fy fan, så elak har jag aldrig varit mot någon innan. Vi gav aldrig henne en chans. Nej fy fan för oss.
Och jag menar, om det nu blir en klassfest, blir det då med personer i klassen som vi tycker om, eller med ALLA? Jag tror det första alternativet.
Och de personer som man tyckte om från Rödeby, det är väl dem man fortfarande har kontakt med nu? Jag lämnade alla band med de jag inte tyckte om på skolavslutningen i 9an. Gjorde inte ni det med?
Sedan kan jag förstå att man vill ta upp kontakten med vissa igen, visst, det vill jag med. Men att man ska vara så glad över att ha denna klassfest, det fattar jag inte.
Ja, det var allt jag ville säga.
Hoppas att ni ser det från min sida också.

Home

Mår inte bra idag. Ont i halsen och hostar som fan. Skulle egentligen följt med in till stan med Sathalie för att sätta sprätt på en massa pengar nu, sista dagen av mellandagsrean. Men det går inte...
Och förlåt för att jag inte bloggat på år och dag, men jag har varit på filmkväll hos Sathalie, så jag kom hem igårkväll. Filmerna vi såg var
  • The Haunting in Conneticut
  • Mother of tears
  • The uninvited
The uninvited är en amerikansk version av Tale of two sisters, som är japansk. Japanska skräckisar brukar vara bäst, men The uninvited var MYCKET bättre. Men fattade mycket mer i den amerikanska filmen. Och The haunting in Conneticut var baserad på en verklig händelse. Så himla bra, och den hade hade en bra handling. Ni måste verkligen se dem!
Dock råder jag er att inte se Mother of tears, för den sög! En italiensk film, med italienska skådespelare som snackade skitdålig engelska. BLÖ!
Nej, kanske dags att spela lite Guitar Hero
Ha de!

Underbart. (not)

Fy i helvete vilken natt asså!
Fick torka spya, slänga mattor, följa folk till bussen, leka mamma, leka städerska. You name it!
Som sagt. Det blev utgång igår iallafall. Fast att jag visste att det skulle gå åt helvete. Men va fan, är det fest så är det.
Började direkt på PM, då jag knappt hann förfesta innan. Köpte inte så mycket, då två snälla personer gav  mig tequila och öl. Förresten, jag hatar tequila. Men det påminner om sommaren på Joffas altan. Ja, iallafall. Köpte en White russian (aldrig provat? GÖR DET) och en cider. Stack hem vid tvåtiden, och fortsatte ha kul här. Ja, förrutom när Kalans kusin spydde ner hela jävla soffan och mattan, inklusive han själv. Dock bad han om ursäkt, så det var ingen fara. Och mattan vär ändå ful, så den slängde vi. Sedan var det en som stod och pissade vid portingången, och det gjorde mig lite sur, för det var extremt onödigt. Det är ju fler personer som går där, inte bara jag och älsklingen.
Vi lyckades få alla att lämna vår lägenhet vid 4 eftersom jag ska jobba idag och älsklingen skulle till Ikea vid  halv 9. Grattis till oss.

Det är ett under att jag ens är vaken.
God natt.

From this...


To this...

Dan före dopparedan

Hejsan och GOD JUL på er alla. Mår inte så bra faktiskt. Hostar och klöks och vill spy hela tiden. Men jag har intalat mig själv att jag inte skall spy, då jag är rädd att jag har vinterkräksjukan igen. Och om jag inte spyr så vet jag ju inte om jag har det. Smart jag är va?

Om en stund ska jag ta mig till Lyckeby och in till Coop för att köpa en skiva i julklapp till min styvfar. Sedan skall jag tillbringa dagen med en dammsugare i ena handen och en mopp i den andra medans jag hittar på julrim till paketen jag köpt. Den ni?
Hur ska ni tillbringa eran dag?

Ha de!


(Dags att hit the shower snart?!)

Middagsdags

Älskling håller på att vara lite extra romatisk. Han steker köttbullar och har satt in pommesen i ugnen. Han är så söt. Och middagen ska avnjutas i vardagsrummet med tända ljus och "Hogan knows best" på MTV :) Underbar. Han skulle man haft som pappa.

Fast nej. Min pappa är rätt awesome ändå.
Ha de!

22/12 <3

Hejsan och god middag på er. Idag är jag glad. Inte bara för att det är 2 dagar kvar tills det är julafton, utan också för att det är en speciell dag idag. Jag och min älskling firar faktiskt 2 år idag. Inte så illa pinkat va?
Tänk, vi har hållt ut i både vårrt och torrt, och det är jag jävligt stolt över!
Jag älskar dig Pontus Karl Robert Frösslund

Natt

Okej, klockan är halv 2 och jag är inte trött. Det är ganska jobbigt faktiskt. Dock får man vara vaken såhär dags, eftersom det är lov, men samtidigt så är jag rädd att de kommer ringa från jobbet imorgon, precis som de gjorde i morse, och det börjar bli ont om ursäkter till att inte jobba. Hjälp mig komma på några?

Iallafall så var jag hemma hos mamsii idag och hämtade bl.a. min rislampa, persienner till sovrummet och ett paket från Nordea som innehöll min dosa till internetbank. Ja tänk, så Highfashion är jag, som betalar räkningar från internet numera. Dock har jag knappt räkningar att betala för att gubben i huset betalar allt. Fast det gäller inte studenpaketet på 647 kr. Den ska jag betala själv. Och tänk, det är tack vare den som jag skaffar internetbank.
Jaja, nog pratat om det.

Nu ska jag chilla lite. (Fan, jag som hatar ordet "Chilla". Jag börjar bli mainstream!! Kill me?)
Ha de!

internetlös

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte haft tillgång till internet det senaste dyget. Och så har jag tvättstugan idag, så det blir ju att man springer upp och ner hela tiden. Och just nu håller jag på att laga mat, så det blir bara ett kort litet inlägg nu.

Ska hem till mamsii om en liten stund för att hämta ett paket från pappa och se hur hon har det.
Det ska bli kul.
Nej, nu ska jag vända biffarna.
Ha de!

God morgon

Okej, denna natt/morgon har varit förjävlig.
För det första hade vi Kalan på besök, och det var ju inget fel med det. Men mitt under filmen som vi tittade på igår så sa han att  han skulle ut. Och att han skulle vara  tillbaka senast en timme senare. Då var väl klockan 20 i 12. Han stack. Och ringde 40 min senare och sa att bussen inte kommit än. Då började typ kaoset. För om han skulle vänta längre så skulle Kalan vara på puben till de stängde, och så länge orkade jag inte vara uppe. Älskligen ringde honom men fick inga ordentliga svar, så vi somnade utan att ha öppnat för Kalan. (Kände mig lite taskig faktiskt)
Vid 3 tiden ringde Kalan på telefonen och sa att han hade väntat på en buss nu i 50 minuter (inne i stan), och att han snart skulle komma hem. Okej tänkte jag, bara han inte knackar på fönstret, för då dör jag.
Kalan kom. Åt upp våra pannkakor, satte sig i vardagsrummet och spelade TV-spel hela natten, så högt att jag inte kunde sova.
När jag väl gjorde det vaknade jag av att älsklingen fick ett sms. (ja, jag är lättväckt). Då var klockan typ 10-11. Men jag kunde inte somna om för att det var en JÄVLA UNGJÄVEL som skrek på sin pappa, och att hon inte skulle med, och inte ha vantar. Hon slutade varje jävla mening med "JÄVLA GUBBJÄVEL". Hade jag varit hennes pappa hade jag gett henne en lavett. fy fan. Sådan språk har jag aldrig använt till mina föräldrar.  ALDRIG!
Påminn mig att jag aldrig ska skaffa ungar.
Och när jag tittade ut genom fönstret stog pappan bara där och rökte. Sa inte till sin jävla unge om att det var ett oacceptabelt språk, utan bara LOG?!
JÄVLA GUVBBJÄVEL asså.

Så ja, jag är på dåligt humör.
Har ni sovit inatt då?
Ha de

Vinterlov!

Wihow!! Nu är det slut! Nu ska det firas!!!!!! Slippa skolan i hela tre veckor, fy fan vad gott!

Fast ja, mitt lov började egentligen inatt, då jag konstaterade att jag inte skulle till skolan idag. Älsklingen fick ett samtal klockan 1 inatt, då hans mamma berättade att deras hund fått ett slaganfall och var på väg att dö. Älsklingens mamma ville att älskligen skulle komma hem till dem och passa ungarna så att hon och Bengt kunde dra till Kalmar
med vovven.

Kalmar tänkte jag? Lyckeby har ju en vetrinär... Dock inte nattjour, så det var bara för dem att bestämma om de skulle till Växjö eller Kalmar. Så jag har legat hela natten, sjuk av oro, ifall vovven skulle klara sig eller inte. Men det gjorde hon. Hon hade fått typ epilepsi, (nu på gamla dagar) så hon får en massa tabletter.

Och imorgon ska vi hem till dem på middag, och då ska jag pussa på vovven.

"De sista ljuva åren..." susar i huvudet nu...

Hemma

Nu är jag hemma efter en lång intervju på PIVA, och så träffade jag personen som jag (kanske) ska bli kontaktperson åt. Verkade jättetrvlig, så jag hoppas att hon och jag får en rolig tid ihop. Ska eventuellt skriva kontrakt den 1 januari.

Hälsade på Calle idag också. Han var mycket piggare denna gången, och skämtade friskt om att hans urin var äppeljuice. (för mycket morfin? ;P ) Ska låna ut "the mask" till honom nästa gång älsklingen hälsar på honom. Calle älskar ju Jim Carrey, precis som jag. :)  Ehe, han är bäst!

Nej, nu blir det att vara lite social med älskligen.
Ha de!

Ny dag

God morgon på er, mina söta läsare. Är uppe tidigt idag för att jag ska på "jobbintervju" på handikappsförvaltningen klockan 11. Ni vet, det jag var på för en massa veckor sedan. Nu har de äntligen fått tag i en person som kanske passar mig, så jag ska åka dit i dag för att få träffa denna person. Har ingen aning om vad han/hon heter eller bor. Inte heller vilken sjukdom, men det får jag reda på idag. Ja, namnet med förstås.

Efter den intervjun/träffen ska jag och min projektarbetskompis Anton på intervju på PIVA (Psykriatisk IntensivVårds Avdelning). Det ska bli kul faktiskt. Han som vi ska intervjua var hos oss i klassen i tvåan och berättade en massa saker, men Anton och jag känner att vi vill förnya oss i ämnet och få tillräckligt med bra fakta så att det ser bra ut, sen när resultatet är färdigt. (MVG?!!!!)

Förresten. ÄNTLIGEN SNÖ!
Ha de!

.

Frukostdags.
God morgon.

Morning!

Idag är jag på bra humör! Sitter här och lyssnar på Poison - What I Like About You. Underbart! Börjar inte förrän 1 idag, så jag har sovit fram tills nu. Skall bara redovisa 2 saker, och skriva ett arbete, sedan är jag klar för denna terminen!
Tack och hej!

Dags för frukost kanske?
Ha de!

To the surface

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!

He´s back! Jag menar, Jack is back!!
TITANIC 2 kommer i sommar, och jag ska banne mig se den! Älskar ettan, (ovanligt att skriva ettan). Jag menar, vad är det att inte gilla?! Filmen är underbar!
Hoppas tvåan också blir det!

Här kommer trailern :)


Vuxendag

Ja, idag har det bara varit en tråkdag. Var inne på banken och skaffade internet bank och betaladde in en räkning. Sedan har jag skickat iväg en massa paket, som så småningom hamnar hos mina kusiner, och hos pappa och Eli.
Nu ska jag försöka ha en trevlig kväll utan spyor och hostningar.

Ha de!

Sjukling

Trodde aldrig att jag skulle bli så ajuk som jag var inatt. Spydde och hade diarré hela jävla natten. och det var inte så jävla mysigt. Fick gå och lägga mig på soffan så att jag inte skulle väcka älsklingen när jag spydde. Ett tag var det så jobbigt att jag bara längtade hem. Ville att mamma skulle ta hand om mig.
Och i morse när jag vaknade, vid 8-tiden så blev det inte bättre. Det kliade i halsen, så jag försökte hosta så att det skulle gå över, men inte fan gjorde det det! Det kliade och kliade, och jag hostade och hostade så att jag inte kunde andas. Fick en sådan panik, så att jag slet av mig linnet, för att det blev varmt och satt åt, och sedan började jag riva mig på halsen, så att det skulle gå bort. Stackars älsklingen, han såg verkligen paniken i mina ögon.
Nej, hela denna händelsen på morgonen var som i en dålig skräckfilm! Panicroom skulle den nog heta då...

Vågar inte äta eller dricka i risk för att spy upp skiten, men jag ska tala om för er att jag är hungrig. MAAAAAT!

Måndag >.<

God morgon på er alla! Ovanligt att jag är uppe vid 8, men så är det när man har tvingat sig själv till att gå i skolan denna vecka UTAN skolk. (Vad var det jag gav mig in på ?)

Sitter här med en kopp kaffe och äter rostade mackor med sylt på. Extra sött och gott. Det behövs denna morgon.
Vad ska ni göra idag? Skola, jobb, sova? Hoppas iallafall att ni får en bra dag.

(Öh, förlåt för att jag inte har bloggat i helgen, men jag har sovit hos Sathalie, och vi spelade The Sims 3 hela natten lång.)

Ha de!

resultat

Ja, här är resultatet av naglarna..
Fetecoola, men ändå ganska irriterande... river upp en massa saker med dem.
Men va fan. Ska man vara fin får man lida pin!




(GLITTER! <3 Sathalie.)




Förresten. Vinner inte Calle så konverterar jag till Islam...
RÖSTA PÅ CALLE, FÖR JAG VILL INTE BÄRA SLÖJA!

I brist på annat

Okej, eftersom Tv´n är ockuperad av grabbarna (de spelar fifa 09) så hade jag tänkt måla naglarna. Resultatet kommer upp senare.

Finaldags!

Snart är det dags att bänka sig framför tv´n och spana in finalen i Idol.
Självklart hejar jag på Calle, men jag tror faktiskt att Erik vinner :(
Får se om Sathalie kommer en sväng, annars blir jag ensam i lägenheten...

Det är inte kul.

Hemma igen

Äntligen hemma från en (nästan) helt fri shoppingdag. Köpte julklapp till klassen och även ett fin halsband som jag ska ge till min kusin. Det är en fin liten söt ängel med rosa klänning på sig. Tycker att hon behöver en skyddängel som hindrar henne från att få Leukemi igen.

Och så var jag på posten och hämtade ut en massa paket.
Farmor, jag älskar dig!

Iallfall så hittade Sathalie 2 julklappar av 12 st. Så hon är iallafall på god väg. Ja, sedan kunde hon inte skiljas från ett 6 pack med lypsyler med läsksmak (Bl.a. Coca Cola Vanilla), så hon fick med sig dem hem. Betalade gjorde hon faktiskt. 129 pix. Lite dyrt för 6 lypsyler, enligt min mening.

Nej, nu ska jag dricka kaffe och fortsätta lyssna på The Offspring.
Ha de!


(Pussy är glad)

Iväg

Hej svejs.
Nu ska jag dra iväg till stan med min underbara Sathalie. Hon ska hitta en massa julkappar och jag...ja... inte fan vet jag vad jag ska göra. Fönstershoppa kanske?
Iallafall. Ha en bra dag!





Torsdagsmys....Nej. Plugg rättare sagt..

Hejsan igen. Sitter här med en kopp varmt te med julknäckssmak och skriver på mitt och fisens arbete om Latinamerika. Egentligen skulle det vara inlämnat i onsdags(!) Men kan väl säga att Nellie och jag inte är så duktiga på det där med planering. Det har vi nog aldig varit.
Men kul har vi!
Så.. målet för ikväll är att ha åtminstonde en sida klar innan jag ska gå och lägga mig. Dock vet jag inte när, för jag har haft det väldigt svårt med att sova på nätterna här, och jag vet inte varför. Dessutom sitter killarna (Kalan och äskling) och spelar på Ps3 så att det skallrar i rutorna. Illa!

De borde förbjuda actionspel. Speciellt för oss hemmafruar. Det är GANSKA irriterande...

Nej, back to plugg.
Ha de!

Pussy dissar...

Egentligen borde jag inte. Då blir jag som alla andra. Men jag bara måste.

Jag dissar:
Paow- Hur fan ser hon ut? ROSA LÄPPSTIFT OCH FÖR MÖRK FOUNDATION? Det går inte ihop. Och hur gammal är hon? Hon tror typ att hon är 18 bast, men egentligen bara är 16. Var jag sådan när jag var 16? Hoppas inte det, för då tar jag livet av mig. Hon är PINSAM!

Dessie- Paows vän. Rosa läppstift och för mörk foundation hon med. VAD TÄNKER DEM MED?! I detta läget är jag skitglad över att jag inte bor i Stockholm. Jag har inte vågat gå utanför dörren om jag bott där. Där är kvinnoidealet helt åt helvete. Nej, tacka Karlskrona vet jag!

Frukost

God morgon alla söta.
Idag är jag sjuk, så jag har sovit lite extra länge.
Håller på med att käka frukost och kolla på Prodject Runway. Underbart program, tycker inte ni det?
Ha de

Onsdagsmys

Te, mazarin och muffins.
Kan det bli bättre?
God natt

Julmys

Sitter här i köket med en massa ljus tända och en kopp kaffe brevid mig.
Vardagslyx kanske det kallas. Ja, inte vet jag.

Har precis avnjutit en god, med lättlagad middag bestående av spaghetti och köttbullar med Chillisås :) Det är typ det enda jag kan laga utan att det ska bli åt helvete.
Direkt efter maten kom svärmor och lämnade av alla älsklingens skor och lite mat, samt hans lillasyster. Vi ska passa henne nu när de är i äffaren och handlar. Så hon och älsklingen sitter i vardagsrummet och tittar på barnkanalen.

Nu ska jag faktiskt se till att få lite plugg gjort innan Andra avenyn börjar.
Ha de!

Prioritera. Vad?

Tips nummer 1
Ska Du flytta hemmifrån, alternativt flytta ihop med din pojkvän, GÖR DET INTE NÄR DU FORTFARANDE GÅR I SKOLAN!

Jag och älsklingen har bott ihop i en vecka idag. Och visst, det är underbart. Ett eget ställe, egen Tv, man får äta den maten man vill och gå och lägga sig när man själv tycker att det är okej.

Det är framsidan på hela alltet.
Men baksidan då?

Disken? När ska jag göra det, och hur många gånger per dag ska jag diska?
Maten? Vem lagar den? Kan jag lita på min partner, så att det går att äta?
För vilka pengar (och vems!) ska jag köpa mat? Vad ska jag laga? Har jag råd med det?
Städning? Hur ofta? Hur noggrant?
Skolan? Har jag tid med läxor idag? Vad har jag planerat?
Vännerna? När ska jag träffa dem?  Har jag tid idag? Kan jag bjuda dem på mat?
Samlivet med sin partner? När kan vi ha det romantiskt?

Okej, jag kanske håller på att bryta ihop. Jag kanske inte klarar det här?
Fan.
Jag vill inte bli vuxen

Nu dog jag

VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA!

God morgon förresten.

(Skicka mig 800 kr så att jag kan köpa dem.)

Sömnlös

Kan inte sova. Varför? Är det fullmåne inatt eller?

Nytt

Okej, snart kommer det en ny header och en ny bakgrund.
Allt sker så snart jag fixat något riktigt snyggt. Och något som är precis "jag".
Ha de!

Trash is king

Kör på trashigt och ledigt idag.
Varför ska jag klä upp min när det enda jag skall göra är att städa, städa och åter städa. Ja, sen ska det bli plugg med.


Ha de!

"Are you in?"

Hejsan och god morgon på er. Hur har ert natt varit då? Min har väl varit helt okej, förrutom att jag vaknade med en enorm huvudvärk. Men jag har iallafall inte drömt om spindlar inatt, som jag gjorde igår. Usch, spindlar är det värsta som finns. BLÖ!

Sitter här i köket med Tv´n på hög volym, så att jag kan höra låtarna på MTV. Dock var det Britney Spears låt "Three" som spelades, och den är ju inte allt för bra.
Skjut henne någon?

Idag blir det plugg, plugg och åter plugg. Ligger ju fortfarande efter i skolan som fan, men jag ska försöka hinna ikapp denna eftermiddag.
Vad ska ni göra idag?
Ha de!

.

Okej. Det blev ingen tacos. Det blev något helt annat. Får inte ens fram ett namn på vad det kallas.
Och så är det dags att skura spisen igen. (Gjorde det igår, efter mjölkkatastrofen)

Mat

Nu var disken klar. Eller ja, den var klar för ett par timmar sedan.

Snart ska jag börja med maten, och idag bjuds det på traditionell Tacos. Det ska bli gott. Dock är jag inte speciellt hungrig, och man blir ju mindre hungrig när man lagar mat. Så det blir väl till att ställa in hälften av maten i kylen. Men det ska nog bli bra.

Dags för lite mer kaffe.
(Snart får jag nog diarrè, så mycket kaffe som jag dricker)
Ha de!

:'(

Nahe, disken väntar

Morr'n

Vaknade för en timme sedan, så jag är fortfarande morgontrött. Men det fixar sig nog, för jag har precis hällt upp en kopp med julkaffe. Allt för stämningens skull.
Älsklingen är i kiosken/affären för att köpa frallor. Det ska bli gott :)
Nej, nu ska jag titta vidare på "Pimp My ride".
Ha de

Inflyttningsfest utan ena värden närvarande

Oh, känner mig ovanligt osocial ikväll. Är inte alls sugen på fest. Varför?! Jag som alltid tycker om att festa. Fan, har nog hamnat i den där "husmor"-rollen lite för hårt. WHAT`S HAPPENING TO ME?! Snälla, få mig på bättre tankar.

Jag ska inte ens följa med ut på puben. Jag som älskar utgång. Men inte ikväl..
Tycker hellre om att lyssna på Susan Boyle och vara lite extra avundsjuk.
Varför har jag ingen dold talang? Varför kan inte jag något extra speciellt. Det enda jag är bra på, det är att spela OTROLIGT dum, utan att jag ens vet om det. Men det kan man ju inte vara speciellt stolt över eller skriva på sin meritlista.
Önskar att jag var psykiskt sjuk eller något, så att jag har en bortförklaring till varför jag är helt oduglig.

(CRY EMO, CRY)

Bråksms

Usch. Känner mig som 13 igen...

Förlåt.
Men du kan fan dra åt helvete och komma tillbaka när du insett att du behandlat oss fel.
Jag vet inte vem du är längre.
Detta var inte den personen som jag växte upp med.
Chicks before dicks, ey?
Ringer det en klocka någonstans?

Inflyttningsfest

Idag kommer det bli en lite inflyttningsfest med ett par väl utvalda personer som vi trivs med. Vi ska dricka lite och spela en massa musik. har faktiskt varit så duktig att jag har satt upp lappar i trapphuset om att vi ska ha fest och att de gärna får komma(?!) Haha, nej, skojar bara. Utan att de får knacka på om vi för för mycket liv.

Kalan har redan kommit och han käkade mat hos oss idag. Det blev pasta med bacon och svampsås. Självklart kokade mjölken över, så jag har tillbringat en satans massa tid till att skrubba spisen ren. Men inte fan går det om man inte har riktiga "verktyg".

Och så har jag en massa disk som väntar. Dags att ta itu med det kanske?
Ha de!

Falskt

Satt precis och kollade på Singing Bee celeb och märkte till min stora förvåning att körsångarna sjunger FALSKT. Iallafall kvinnan. Den manliga sångaren sjunger tråkigt. Jag menar, borde det inte vara några RIKTIGT duktiga sångare i det programmet, eftersom det är stort och känt?
Hade de inte mer pengar? Och de dansande tjejerna som var med innan det blev celeb? De följde ju inte takten för 5 öre, och jag hade inte velat ha deras feta rövar i mitt tryne när jag kollar på programmet. Oavsett om man satt i publiken eller vid dumburken.

Nej, redaktionen, FIXA NYA KÖRSÅNGARE!!

Ha de!

Gratis är gott.

Käkade för två timmar sedan. Pannkakor blev det. Första gången jag gjort det i hela mitt liv och både Sathalie och älsklingen godkände dem. Stolt som fan.

Efter det drog jag och Sathalie hem till mamma för att min styvfar fyller 39 idag. Där blev det fika och julmust. GOTT!
Och nu när jag kom hem (30 min sedan) så hälsade svärmor på och lämnade ännu mera pasta, KÖTTFÄRS!! (vad ska jag göra med det?) och bacon och skit. Så det går ingen nöd på oss den närmsta tiden.
Nämnde jag att gratis är gott? ;)
Ha de!

Flum

Haha, sitter här och spelar Blink 182 för full rulle och leker med webcamen på laptopen.
Jag kanske har sockerchock? För mycket Coca Cola Vanilla gör en galen. (Se bilderna nedan)








Så galet allt kan bli.

Ha de!

091203

Wihow! "Bara" 8 månader kvar tills min födelsedag :)
Nej, skämt och sido. Julen måste komma först.


Idag är det inte min dag. Ha de precis prov i samhällen om EU, vilket jag inte övat ett skit på, eftersom jag varit fullt upptagen med lägenheten. Och så klyvs mina naglar hela tiden, så jag har snott en massa nagelfilar och nagellack av Tg nu, så jag hoppas verkligen att det hjälper! Annars blir jag galen.

Ja, vad händer senare idag då?
Jo, jag ska ringa PIVA och fråga om en intervju och så ska jag handla lite Wok så att jag kan frysa in skiten. Frysen är nämligen nästan helt tom! Illa.
Sedan ska jag arbeta satan om kondylom, för att jag ligger efter med det.
Och sen har jag en massa annat skit som skall göras tills imorgon.
Döda mig?

Ett förlåtelseinlägg

Förlåt förlåt förlåt för att jag inte har bloggat på snart en vecka, men jag hoppas att ni förlåter mig när jag berättar orsaken.

Det är så att älsklingen och jag flyttade in till den nya lägenheten igårkväll, så detta dygnet har jag packat upp en massa saker, lagat mat och städat. Och jag lovar er, jag har verkligen velat blogga, men det har inte funnits tid till det. Ligger efter i skolan nu också eftersom jag var sjuk hela förra veckan. Så illa är det.

Just nu håller jag på att skriva avhandligen på mitt Ku Klux Klan arbete som jag ska redovisa på fredag. Så jag är gott stressad över det. Men det kommer nog gå bra tror jag.

Bilder på lägenheten visar jag sedan när allt är färdigt, ungefär efter helgen.
Trivs verkligen. Och Sathalie tyckte att den var skitfin. Dock behövs det målas, eftersom den gamla hyresgästen rökte inomhus. Men det ska fixas sen när vi har råd.

Nu blir det skolarbete.
Ha de!

RSS 2.0